حکیمه غفوری، نایب رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، با اشاره به افتتاح سالن ورزشی در کوجوار، اظهار کرد: در راستای واگذاری سالنهای ورزشی به بخش خصوصی، برنامهای تدوین شده است، هزینه نگهداری این سالنها توسط شهرداری تبریز نیز برآورد شود چراکه واگذاری به بخش خصوصی میتواند استفاده رایگان مردم را محدود کند.
غفوری با انتقاد از تصویب دورکاری صرفا برای بانوان تأکید کرد: اینگونه تصمیمات برای ما قابل پذیرش نیست. من بهعنوان یک زن آمادگی خود را برای فعالیت حتی در شرایط بحرانی و دوشادوش مردان جامعه اعلام میکنم.
در ادامه، اسماعیل چمنی، عضو کمیسیون ورزش و جوانان، جلسه را فرصتی برای بیان مرام و مردانگی رزمندگان و مدافعان نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: جا دارد امروز از کسانی که در برابر پدافندها و موشکها از کشورمان دفاع میکنند، قدردانی کنیم. مسئولانی که بدون توجه به نیازهای مردم عمل میکنند، به ریشه جامعه آسیب میزنند. اما کسانی هم هستند که اجازه نفوذ دشمن را به ذرهای از خاک این کشور نمیدهند.
وی افزود: ما امانتدار رأی مردم هستیم و باید تمام تلاش خود را برای شاد کردن آنها بهکار ببندیم. تعدادی از شهروندان از ابتدای حملات صهیونیستی بیکار شدهاند و باید شرایطی فراهم شود تا شهرداری به این افراد کمک کند.
چمنی با تأکید بر همکاری شهرداری با امنای محلات برای شناسایی نیازمندان ادامه داد: بر این باورم که سالنهای ورزشی باید در اختیار شهرداری باقی بمانند. یکی از مشکلات ما، عدم تربیت قهرمانان جدید توسط قهرمانان گذشته است. باید از این ظرفیتها برای آموزش نوجوانان و جوانان بهره برد.
وی همچنین خواستار آن شد که اگر واگذاری به بخش خصوصی انجام میشود، به افراد متخصص و واجد شرایط سپرده شود تا هم آموزش تقویت شده و هم درآمدی برای مربیان فراهم شود.
وی با اشاره به شرایط نابرابر و فشارهای جهانی علیه کشور، تأکید کرد: در چنین شرایطی، همه باید در کنار هم و متحد بایستیم. در برخی مناطق و سازمانها، دورکاری بانوان به شکل سلیقهای اجرا میشود. مدیریت ورزشی بین مناطق باید تخصصی، واحد و عدالتمحور باشد و قانون بهعنوان فصلالخطاب، برای همه به یک شکل اعمال شود. جذب قهرمانان نیز باید با دقت بررسی شود.
در بخش دیگر جلسه، داوود امیر حقیان، دبیر کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر تبریز نیز گفت: اهداف اولیه احداث این اماکن، افزایش سرانه ورزشی، دسترسی آسان مردم به ورزش و ارتقاء سلامت عمومی بوده است.
وی با بیان اینکه سه نوع واگذاری برای اماکن ورزشی وجود دارد، اظهار کرد: بخشی از این اماکن در اختیار شهرداری قرار میگیرد. تبریز شهری پر از قهرمان و مربیان مجرب در رشتههای مختلف از جمله رزمی است. خواهشمندم در واگذاریها به گونهای عمل شود که اهداف اولیه حفظ و محقق شود.
امیر حقیان ادامه داد: واگذاریها حتی به بخش خصوصی نیز باید با کمترین ایراد و بیشترین بهرهوری برای مردم انجام گیرد. دسترسی ۲۴ ساعته به سالنهای سرپوشیده ورزشی نیز ضروری است تا در مواقع بحرانی از آنها برای اسکان مردم استفاده شود.
وی پیشنهاد داد اتاقهای انباری این سالنها بهعنوان انبار موقت تجهیز شوند و سرویسهای بهداشتی مناسب و اقلام اساسی چون نان، آب، کنسرو و لوازم بهداشتی مخصوص کودکان و بانوان در آنها فراهم شود. این مورد نیز به تصویب کمیسیون رسیده است.
امیر حقیان با اشاره به اختصاص ۱۰ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه به ستاد بحران استان گفت: تمام این اقدامات در راستای پیشگیری و آمادگی انجام میشود. دشمن ما اصول انسانی جنگ را رعایت نمیکند و باید برای هر شرایطی آماده باشیم. حتی پارکها و مکانهای روباز نیز باید تجهیز شوند.
وی تاکید کرد: بودجه حوزه ورزش و سلامت باید عادلانه بین مناطق شهرداری تبریز توزیع شود. این توزیع باید دقیق و در مسیر توسعه سلامت باشد. شیوهنامهها باید مبنای عمل و نظارت قرار گیرد و بر اساس آن جذب نیرو انجام شود. همچنین مقرر شد گزارشی از روند جذب قهرمانان طی دو هفته آینده به کمیسیون ارائه شود.
در این جلسه همچنین گزارش تخصصی مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز در خصوص نحوه نظارت بر اماکن ورزشی تازهافتتاحشده و شیوه مدیریت آنها ارائه شد.
انتهای پیام
نظرات