میلاد وندائی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این اتحاد، که نشانهای از همبستگی و همدلی ملت ایران است، فرصتی طلایی برای بازسازی روابط اجتماعی و سیاسی در داخل کشور فراهم میآورد. اکنون زمان آن است که دولتمردان و جریانهای سیاسی با بهرهگیری از این فرصت، گامهایی در جهت تقویت اتحاد و آشتی ملی بردارند تا بتوانند با قدرت بیشتری در برابر تهدیدات خارجی ایستادگی کنند.
وی ادامه داد: در دوران مدرن و پس از تأسیس سازمان ملل، کشورهای مدعی دموکراسی تلاش کردند تا از تجاوز کشورهای تمامیتخواه در مقابل قوانین بینالمللی دفاع کنند. با این حال، مدتهاست که این قوانین در بین کنشگران مستقل مورد تمسخر قرار گرفته و جانبداری و حمایت کشورهای به اصطلاح جهان اول از منافع خود، بر همگان عیان و مشهود است.
وندائی تصریح کرد: سازمان ملل در برابر تجاوزات چند دههای رژیم صهیونیستی به کشورهای پیرامون خود نه تنها نتوانست نقش یک سازمان بیطرف و صلحطلب را ایفا کند، بلکه به نوعی مانند افسانه زایش ایران باستان در کتاب بندهش که اهریمن فرزندان خود را یک به یک از پلیدیهای جهان هستی می سازد، رژیم اسرائیل را مانند اکوان دیو حمایت کرد و امروز این دیو مانند هشت پایی دیوانه در حال ناامن کردن کل خاورمیانه است.
وی با بیان اینکه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و تجاوزاتش به خاک سوریه و دیگر کشورها، ادامه سلسله جنگهای سالهای ۱۹۴۸، ۱۹۵۶ و ۱۹۶۷ است که با آنها توانست تجاوز خود را در فتح سرزمینهای باستانی منطقه تکمیل کند، مطرح کرد: اکنون این کشور پا را از مرزهای همسایه خود فراتر نهاده و با دستدرازی غیرقانونی به کشور عزیزمان ایران، تهدیدات جدیدی را ایجاد کرده است.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: سازمان ملل و تمامی سازمانهای مدعی حقوق بشر زیر مجموعه آن، امروز جز سکوت و جانبداری از کشور متجاوز، کاری نمیکنند و هر روز بیشتر از دیروز اعتبار این سازمان را زیر سوال میبرند.
وندائی با بیان اینکه در ایران شاهد به وجود آمدن یک اتحاد ملی هستیم، عنوان کرد: اتحادی که گویی مدت زیادی بود مردم ایران آن را گم کرده بودند و دولتمردان و حاکمیت باید از این فرصت بهرهبرداری کنند تا مردم را به هم نزدیکتر کرده و وفاق ملی را افزایش دهند. همچنین باید اطمینان مردم را دوباره جلب کرده و قدمهایی در مسیر آشتی ملی بردارند تا بتوانند با قدرت بیشتری در مقابل دشمن متجاوز ایستادگی کنند.
وی یادآوری کرد: برای ایجاد این آشتی ملی، احزاب و جریانهای سیاسی، به ویژه جریان اصلاحطلب، باید فعالتر و پویاتر با مردم ارتباط برقرار کنند. هسته سخت قدرت در حاکمیت نیز میبایست ظرفیت بالقوه آنها را به بالفعل تبدیل کرده و از متخصصان و نخبگان سیاسی این جریان در رسانههای ملی و استانی بهرهبرداری کند. همچنین استفاده از نظرات حتی مخالفان حاکمیت که دل در گرو وطن دارند، میتواند در این آشتی ملی کمک شایانی کند. آستانه تحمل حاکمیت باید بالا برود، زیرا مردم زیر آسمان کشور، در طول تاریخ، همانند هشت سال دفاع مقدس نشان دادهاند که با وجود تمام اختلافات داخلی، در مقابل هر متجاوزگری یکدست و یکدل خواهند ماند و از نام نامی ایران حفاظت میکنند.
انتهای پیام
نظرات