• پنجشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404040503288
  • خبرنگار : 51022

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان خبر داد

میزبانی بیش از ۲۵۰۰ هیئت مذهبی در ایام محرم در گلستان

میزبانی بیش از ۲۵۰۰ هیئت مذهبی در ایام محرم در گلستان

ایسنا/گلستان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان، از فعالیت گسترده بیش از ۲۵۰۰ هیئت مذهبی در ایام محرم در سراسر استان خبر داد و گفت: هیئت‌ها علاوه بر اقامه عزا، در راستای جهاد تبیین و امیدآفرینی نیز گام‌های مؤثری برداشته‌اند.

حجت‌الاسلام عباسعلی گرزین در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پویش «هزار مشعل» افزود: در این پویش، هزار هیئت مذهبی در استان گلستان علاوه بر اقامه‌ی عزای سیدالشهدا (ع)، به جهاد تبیین و امیدآفرینی به روش‌های مختلف در محیط پیرامونی خود می‌پردازند و در این راستا توانمند می‌شوند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه «مشعل‌های عزاداری روشن شده‌اند» تصریح کرد: محرم امسال در فضایی متفاوت، حماسی‌تر و وحدت‌بخش‌تر از سال‌های قبل برگزار می‌شود؛ آن هم در ماهی که خورشید کربلا در آسمان اسلام می‌درخشد.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت ماه محرم گفت: محرم تنها یک مناسبت مذهبی نیست، بلکه فرصتی است برای احیای ارزش‌های انسانی و اسلامی نظیر ایثار، آزادگی، مقاومت در برابر ظلم و تقویت همبستگی اجتماعی، امام حسین(ع) با قیام خود جان تازه‌ای به اسلام بخشید و تا امروز نیز پیام عاشورا الهام‌بخش جوامع در مسیر بیداری و بصیرت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha