• شنبه / ۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404040704310
  • خبرنگار : 50176

فرمانده انتظامی لرستان خبر داد

کشف ۲۵ تن برنج احتکار شده در پلدختر

کشف ۲۵ تن برنج احتکار شده در پلدختر

ایسنا/لرستان فرمانده انتظامی لرستان از کشف ۲۵ تن برنج احتکار شده در شهرستان پلدختر خبر داد.

سردار یحیی الهی شنبه، هفتم تیرماه، اظهار کرد: پس از اطلاع ماموران پلیس امنیت عمومی پلدختر از وجود انبار احتکار کالاهای اساسی در این شهرستان، رسیدگی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: ماموران پلیس امنیت عمومی پلدختر با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی انبار محل احتکار شده و پس از هماهنگی قضائی، بازرسی‌های لازم را به عمل آوردند.

فرمانده انتظامی لرستان، تصریح کرد: در بازرسی‌های انجام گرفته ۲۵ برنج احتکار شده به ارزش ۱۵ میلیارد ریال کشف شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از فرماندهی انتظامی لرستان، سردار الهی با اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه و معرفی وی به دستگاه‌های ذیصلاح، گفت: برخورد قاطعانه با پدیده‌های قاچاق و احتکار کالا جزو برنامه‌های اصلی پلیس است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha