• یکشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404040805017
  • خبرنگار : 50549

پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در مشهد

پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: از ۲۳ خردادماه لغایت هشتم تیرماه سال جاری، ۱۰ مورد پلمب واحد صنفی در حوزه مواد غذایی انجام شده است که بیشتر موارد مربوط به گران‌فروشی کالاهای اساسی و نانوایی‌ها بوده است.

محمدصادق محمدزاده، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به کشور و نزدیکی به ایام محرم و صفر، نظارت و بازرسی بر بازار تشدید شده است. در تلاشیم که با تشدید نظارت‌ها، از حقوق مصرف‌کنندگان حفاظت کنیم و بازار در شرایط پایدار نگه داشته شود.

وی افزود: در حال حاضر، بالغ بر ۲۰ تیم از بازرسان اتاق اصناف و ۱۵ تیم از بسیج اصناف با حوزه بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد، همکاری می‌کنند. روزانه ۳۰ الی ۳۵ تیم در میادین عمده‌فروشی مشهد از جمله بازار مصلی، بازار سپاه و بازار ولی‌عصر، مستقر هستند. این تیم‌ها نه تنها به شکایات رسیدگی می‌کنند بلکه به صورت ویژه بر بازار نظارت دارند.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: با توجه به ایام محرم و صفر، نظارت‌ها به ویژه در میادین میوه و تره‌بار، مواد غذایی و حوزه گوشت و پروتئین تشدید شده است. تاکنون شکایتی در این زمینه دریافت نشده، اما نظارت‌ها به صورت جدی ادامه دارد.

محمدزاده تصریح کرد: در حوزه ثامن، یک پایگاه ویژه در میدان بار ثامن و همچنین یک پایگاه در محل طبرسی ایجاد شده است. در این پایگاه‌ها، پنج تیم به صورت روزانه به شکایات و نظارت‌ها رسیدگی می‌کنند.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد با اشاره به ۱۰ مورد پلمب واحد صنفی افزود: این پلمب‌ها در حوزه مواد غذایی انجام شده که بیشتر مربوط به گران‌فروشی کالاهای اساسی و نانوایی‌ها بوده پس از آن، عدم درج قیمت، تقلب و احتکار به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار دارند که ۶ مورد مربوط به انبارهای کالاهای اساسی، پنج مورد مربوط به مغازه‌ها و دو مورد مربوط به نانوایی‌ها بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha