• یکشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404040805029
  • خبرنگار : 50673

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان خبر داد

ثبت رکورد جدید مصرف برق در هرمزگان

ثبت رکورد جدید مصرف برق در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان اعلام کرد: مصرف برق امروز در هرمزگان به دو هزار و ۸۸۴ مگاوات رسید و رکورد جدیدی را به ثبت رساند.

حمید ساعدپناه یکشنبه، هشتم تیر گفت: این رکورد در اوج مصرف و در ساعات گرم شنبه رقم خورد و نسبت به مدت مشابه پارسال، هشت درصد افزایش نشان می‌دهد. اصلی‌ترین عامل این رشد مصرف، افزایش دمای هواست که این روزها به نزدیکی ۴۰ درجه رسیده است و احتمال تکرار مصرف بالای برق در روزهای پیش‌رو نیز وجود دارد.

بهرام زارع‌پور، مدیر دیسپاچینگ و فوریت‌های برق شرکت توزیع برق هرمزگان، اظهار کرد: اگر روند گرما ادامه یابد، ممکن است امروز هم مصرف برق بار دیگر از مرز دو هزار و ۸۰۰ مگاوات فراتر رود. در همین راستا، برای پایداری شبکه توزیع برق، خاموشی‌های روزانه تا سقف یک ساعت در نقاط مختلف استان اعمال می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق هرمزگان، ساعدپناه با تأکید بر نقش صرفه‌جویی مشترکان افزود: سهم اعمال خاموشی تنها هشت درصد از کل مصرف برق استان است و چنانچه مردم نسبت به کاهش مصرف جدی‌تر اقدام کنند، این رقم نیز قابل کاهش خواهد بود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha