اربابی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بازآفرینی شهری، مسئلهای است که در این شهر مغفول باقی مانده است و عدم توازن و نابرابری زیست شهری در بجنورد، بسیار اذیت کننده است.
وی افزود: ۳۰ درصد جمعیت بجنورد در مناطق کم برخوردار زندگی میکنند و یک چهارم مساحت این شهر در این مناطق قرار دارد.
اربابی ادامه داد: طبق قانون حداقل ۳۰ درصد اعتبارات دستگاهها باید به مناطق کم برخوردار تعلق گیرد اما این موضوع مغفول باقی مانده و به آن توجهی نشده است.
وی بیان کرد: تنها ارگانی که بیش از ۳۰ درصد از اعتبارات خود را در مناطق بازآفرینی شهری هزینه کرده، شهرداری بجنورد است.
مسعود نیکبخت معاون عمرانی شهرداری بجنورد نیز در این ارتباط بیان کرد: اعتبارات بازآفرینی کفاف اجرای پروژهها را در این شهر نمیدهد.
وی اظهار کرد: در شهر بجنورد ۲۳ محل هدف بازآفرینی شهری وجود دارد که باید پروژههای عمرانی با استفاده از اعتبارات این بخش اجرایی شود، اما میران اعتبارات اختصاصی اندک است و کفاف نمیدهد.
نیکبخت افزود: ۲۳ محل هدف بازآفرینی شهری ۵۰ درصد مساحت بجنورد را شامل میشود، اما اعتبارات اختصاصی در این حوزه برای امسال حدود ۱۲.۵ میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: این میزان اعتبار نیز برای پروژههای قدیمی همچون زورخانه منطقه کوی امام هادی(ع) و ... اختصاص یافته است.
به گفته این مقام مسئول علاوه بر اعتبارات بازآفرینی شهری که امسال اختصاص خواهد یافت، ۶۰۰ تن قیر نیز در نظر گرفته شده که اختصاص مییابد.
وی مساحت بافت فرسوده در شهر بجنورد را ۱۵۴ هکتار اعلام کرد و گفت: یکسوم اعتبار عمران شهری در سال گذشته در این محلات هزینه شد.
نیکبخت گفت: دو سوم عملیات آسفالت انجامشده در سال گذشته نیز در مناطق بافت فرسوده بوده است.
به گزارش ایسنا، خراسان شمالی ۲۸۴۳۴ کیلومتر مربع مساحت دارد که از این مساحت هزار و ۷۰۰ هکتار بافت ناکارآمد شهری مصوب (حدود ۷۸۸ هکتار بافت فرسوده و ۹۱۱ هکتار سکونتگاه غیررسمی) در شش شهر از مجموع ۱۰ شهرستان در این استان شناسایی شده است.
انتهای پیام
نظرات