• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404041006057
  • خبرنگار : 50228

آمادگی نیروهای جهادی خوزستان برای خدمت به مردم آسیب‌دیده از تجاوز رژیم صهیونیستی

آمادگی نیروهای جهادی خوزستان برای خدمت به مردم آسیب‌دیده از تجاوز رژیم صهیونیستی

ایسنا/خوزستان مسئول بسیج‌سازندگی سپاه ولی عصر(عج) خوزستان از آمادگی نیروهای جهادی و بسیجی استان برای خدمت به مردم آسیب‌دیده از تجاوز رژیم صهیونیستی، خبر داد.

سرهنگ پاسدار سید اسلام موسوی، سه‌شنبه دهم تیر در جمع خبرنگاران با تسلیت ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع) و شهادت جمعی از فرماندهان و مردم کشور، با اشاره به حضور فعال جهادگران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم غاصب اسرائیل و امتداد این حضور در کنار گشت‌های امنیتی و موکب‌های خدمت رسانی، اظهارکرد  در بحبوحه جنگ تحمیلی ۸۰۰ گروه از  نیروهای جهادگر در کنار بسیجیان و کادر نیروهای مسلح اقدام به برپایی تورهای ایست و بازرسی و گشت‌های شبانه برای تامین امنیت مردم داشتند و این روند برای امنیت هر چه بیشتر مردم ادامه دارد.

سرهنگ موسوی همچنین به برپایی موکب‌های خدمت‌رسانی در ماه محرم اشاره و اظهار کرد: گروه‌های جهادی کار پخت غذا، پخت نان و تامین آب آشامیدنی در سطح استان برای گشت‌های ایست و بازرسی و همچنین برپایی موکب برای خدمت به مردم را انجام می‌دهند.

او در ادامه از آمادگی نیروهای جهادی و بسیجی برای خدمت به مردم آسیب دیده از حملات رژیم منحوس صهیونیستی خبر داد و گفت گروه‌های جهادی در بخش پزشکی، امداد و نجات و عمرانی آماده و فعال برای خدمت رسانی به  عموم مردم هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha