• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404041006399
  • خبرنگار : 51043

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان گفت؛

ضرورت هدایت دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری به مدارس فنی و حرفه‌ای 

ضرورت هدایت دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری به مدارس فنی و حرفه‌ای 

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت : آموزش‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش نیاز روز جامعه است و باید تلاش شود تا با توزیع متعادل، تعداد زیادی از دانش‌آموزان به سمت مدارس فنی‌ و حرفه‌ای هدایت شوند.

عبدالرضا خسروی امروز ۱۰ تیر در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در خصوص اعتبارات کلاس‌های فوق برنامه اظهار کرد: در جلسه شورای آموزش و پرورش سال گذشته، مجموع هزینه کلاس‌های فوق‌برنامه دو میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اعلام شد، پیشنهاد ما برای سال جاری سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده که نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته و نیازمند تصویب است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: خدمات فوق‌برنامه شامل دروس جبرانی، تکمیلی، تقویتی و آموزشی است، همچنین خدمات پرورشی نیز شامل فعالیت‌های علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی و بهداشتی می‌شود.

خسروی تصریح کرد: کتابچه‌ای با عنوان «هنرستان، مسیر تعالی و زندگی» برای معرفی رشته‌ها به دانش‌آموزان طراحی شده که شامل تمام ۴۵ رشته موجود در استان بوده و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری توضیح داد: در موضوع هدایت تحصیلی، تعداد کل دانش‌آموزان متوسطه دوم استان ۴۰ هزار و ۴۱۲ نفر است که از این تعداد، ۱۴ هزار و ۵۶۶ نفر در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند و ۵۸۰۳ نفر از آن‌ها در پایه دهم هستند، به این ترتیب، ۳۶.۵ درصد از دانش‌آموزان استان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود از تعداد ۱۴ هزار و ۳۹۱ دانش‌آموز پایه نهم در استان، ۷۹۰۳ نفر در رشته‌های نظری و ۶۴۸۷ نفر در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش پذیرش شوند، همچنین، از مهرماه سال جاری، مدارس فنی‌حرفه‌ای و کاردانش ادغام می‌شوند.

خسروی ادامه داد: در تمامی شهرستان‌ها، آمار جذب دانش‌آموز در پایه دهم رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش رشد قابل‌قبولی داشته است، اگر امسال بتوانیم ۶۴۸۷ دانش‌آموز جذب کنیم، این آمار برای سال تحصیلی آینده روند رو به رشدی خواهد داشت.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: طبق آمار ۱۵۷ هنرستان در استان وجود دارد که ۷۸ هنرستان مستقل و ۷۹هنرستان ضمیمه دبیرستان هستند، درخواست می‌شود که در ساخت مدارس جدید، بخشی نیز به هنرستان‌ها اختصاص پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: در ۱۵۷ هنرستان، ۹۸۰ نفر نیروی انسانی مشغول به کار هستند که شامل ۴۴۰ زن و ۵۴۰ مرد می‌شود. با این حال با کمبود ۱۲۰ نیرو مواجه هستیم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha