بهنام بیگ محمدی سهشنبه ۱۰ تیر در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان بهار اظهار کرد: برای سال ۱۴۰۴، اجرای ۲۰۰ طرح اشتغالزایی جدید و اختصاص اعتباری افزون بر ۳۰ میلیارد تومان برای شهرستان بهار پیشبینی شده است.
وی افزود: بخشی از این تسهیلات در بانک سینا و بخش قابل توجهی نیز در بانک پارسیان پرداخت شده و پیگیری برای تعیینتکلیف طرحهای باقیمانده تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ ادامه دارد.
وی حمایت از طرحهای دانشبنیان، توسعه انرژی خورشیدی و رونق مشاغل کارگاهی را از دیگر برنامههای بنیاد برکت در شهرستان بهار برشمرد و افزود: در سال گذشته، بیش از ۲۸۰ متقاضی از شهرستان بهار برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی به بانکهای عامل معرفی شدند که از این میان، ۱۹۴ نفر موفق به اخذ تسهیلات شدهاند و تعیین تکلیف مابقی افراد تا پایان تیرماه برنامهریزی شده است.
بیگ محمدی تصریح کرد: بنیاد علوی برای سال ۱۴۰۴ اجرای ۲۳۰ طرح اشتغال در سه سطح خرد (تا ۱۵۰میلیون تومان)، کارگاهی (تا یک میلیارد تومان)، و بنگاهی (تا سه میلیارد تومان) را هدفگذاری کرده است.
وی اظهار کرد: طرح سلامت و ارائه خدمات درمانی با حمایت مستقیم بنیاد برای دهکهای کمبرخوردار نیز در حال اجرا است ضمن اینکه فرآیند اهلیتسنجی و توسعه طرحهای اشتغال در ۱۰ روستای هدف شهرستان آغاز شده است.
نماینده بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در استان همدان اظهار کرد: در سال گذشته، دو هزار و ۴۰۰ طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در سطح استان همدان اجرا شد که سهم شهرستان بهار از این میزان ۱۷۲ طرح بوده و مجموع واریزی به متقاضیان شهرستان افزون بر ۲۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان ثبت شده است.
کمبود نیروی کار در شهرستان بهار
فرماندار شهرستان بهار هم گفت: در شرایط کنونی، شهرستان بهار با کمبود نیروی کار در حوزه کارگری روبهرو بوده و بیشتر کارگران از شهرستانهای مجاور و مرکز استان برای اشتغال به این منطقه مراجعه میکنند.
ابراهیم لشکری آزاد شتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی را از مهمترین چالشهای موجود برشمرد و افزود: بخش قابل توجهی از جویندگان کار تحصیلکرده، متقاضی مشاغل اداری با ظرفیت محدود هستند و رفع این مشکل نیازمند توسعه شرکتهای دانشبنیان و بهرهگیری از نوآوری است.
فرماندار شهرستان بهار تأکید کرد: نشست فوری با رؤسای بانکهای شهرستان باید برای بررسی و رفع موانع پیش روی تولید و تسهیل اعطای تسهیلات تشکیل شود.
لشکری آزاد با اشاره به فعالیت سه سرمایهگذار بزرگ با آورده شخصی هر یک بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان و بدون استفاده از تسهیلات بانکی، این رویکرد را گامی مؤثر در مسیر توسعه اشتغال، ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری ازخامفروشی دانست.
وی بر افزایش سهم و گستره سرمایهگذاری بنیاد علوی و بنیاد برکت براساس ظرفیتهای شهرستان تأکید کرد و یادآور شد: حضور اتباع خارجی فاقد مجوز مغایر با سیاستهای کلان کشوری بوده، اتباع فاقد مجوز با ایجاد مشکلات شغلی برای ساکنان منطقه و افزایش آسیبپذیری، باید به طور جدی شناسایی و از شهرستان اخراج شوند.
لشکری آزاد افزود: دستگاههای مسئول موظفند پیش از ورود فرمانداری نسبت به شناسایی و اخراج اتباع غیرمجاز اقدام و طبق قانون با متخلفان برخورد کنند.
انتهای پیام
نظرات