• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404041107091
  • خبرنگار : 50176

مادر شهید حسنوند آسمانی شد

مادر شهید حسنوند آسمانی شد

ایسنا/لرستان مادر شهید والامقام «حیدر قلی حسنوند» در شهرستان الشتر آسمانی شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان چهارشنبه، ۱۱ تیر در پیامی درگذشت «حاجیه فرخ سلطان حسنوند» مادر شهید والامقام «حیدر قلی حسنوند» در شهرستان الشتر را تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است: خبر درگذشت مرحومه مغفوره شادروان «حاجیه فرخ سلطان حسنوند» مادر بزرگوار شهید والامقام «حیدر قلی حسنوند» از نمونه‌های صبر و ایثار، موجب تأثر و تألم خاطر شد. مادری که خالصانه و برای رضایت حضرت حق، عزیزترین سرمایه خویش را در دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی فدا کرد تا حافظ و پاسدار نظام و میهن اسلامی‌مان باشد.

مصیبت درگذشت این مادر فداکار را به خانواده ایشان تسلیت عرض کرده و از درگاه ایزدمنان علو درجات برای آن بانوی مومنه و صبر و شکیبایی برای بازماندگان مسئلت می‌کنیم. خداوند رحمان، پاداش صبر و بردباری مادر شهیدان حماسه آفرین را در سرای جاودان، با فضل و کرم خویش به وی عطا فرماید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha