• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404041107257
  • خبرنگار : 71610

حملات اسرائیل به ۵ مدرسه محل اسکان آوارگان/ شیوع «تب مننژیت» بین کودکان غزه

حملات اسرائیل به ۵ مدرسه محل اسکان آوارگان/ شیوع «تب مننژیت» بین کودکان غزه

سازمان ملل از حمله رژیم صهیونیستی به چند مدرسه محل اسکان آوارگان در نوار غزه و شیوع «تب مننژیت» در میان کودکان این منطقه خبر داد.

به گزارش ایسنا، دفتر سازمان ملل در غزه اعلام کرد که در ۴۸ ساعت گذشته، پنج مدرسه که محل اسکان آوارگان فلسطینی در شمال نوار غزه بودند، هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند.

طبق این گزارش، این مدارس که به عنوان پناهگاه‌های اضطراری برای خانواده‌های بی‌خانمان شده توسط سازمان‌های بین‌المللی استفاده می‌شدند، با وجود اطلاع‌رسانی قبلی درباره کاربری غیرنظامی، مورد اصابت مستقیم قرار گرفتند.

بر اساس گزارش‌ها، این حملات منجر به شهادت و زخمی شدن تعدادی از ساکنان مدارس، از جمله کودکان و زنان شده است.

دفتر سازمان ملل متحد بار دیگر نسبت به وخامت شرایط انسانی و نبود حداقل امکانات زیستی برای زنده ماندن در غزه هشدار داد.

در این بیانیه آمده است: بسیاری از خانواده‌هایی که به دنبال حملات اخیر از مدارس بمباران‌شده گریخته بودند، اکنون به شمال غزه بازگشته‌اند؛ چراکه در سایر مناطق امکانات اقامتی و سرپناه مناسب وجود ندارد.

همزمان سازمان امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) امروز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: گرسنگی به‌عنوان سلاحی علیه مردم غزه به‌کار می‌رود. بسیاری از شهروندان به دلیل کمبود غذا در خیابان‌ها از هوش می‌روند و آب آشامیدنی کافی وجود ندارد.

این سازمان خواستار ورود فوری و ایمن کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تحت نظارت سازمان ملل متحد شد و تأکید کرد که ادامه وضعیت فعلی، فاجعه‌ای انسانی را رقم خواهد زد.

در همین حال، دکتر «مروان الهمص» مدیر بیمارستان‌های صحرایی وزارت بهداشت غزه هشدار داد که اگر مجتمع پزشکی ناصر در شهر خان‌یونس به دلیل نبود سوخت تعطیل شود، یک فاجعه انسانی حتمی خواهد بود.

وی اعلام کرد که ذخایر سوخت در حال پایان یافتن است و بدون تأمین سوخت، بسیاری از بیمارستان‌ها به‌زودی فعالیت خود را متوقف خواهند کرد.

به گفته الهمص، بیشتر مجروحانی که به مراکز درمانی می‌رسند، دارای جراحات شدید در قسمت‌های فوقانی بدن هستند. همچنین، موارد متعددی از ابتلا به تب مننژیت (التهاب پرده‌های مغزی) در میان کودکان گزارش شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha