• پنجشنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404041207631
  • خبرنگار : 50163

فرماندار اعلام کرد

اختصاص بیشترین اعتبارات خدابنده برای پروژه‌های آب و فاضلاب

اختصاص بیشترین اعتبارات خدابنده برای پروژه‌های آب و فاضلاب
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان فرماندار خدابنده گفت: بیشترین اعتبارات این شهرستان برای پروژه‌های آب و فاضلاب اختصاص یافته است.

محمد اسماعیل‌اعلایی امروز پنج‌شنبه ۱۲ تیر در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان خدابنده با اشاره به مجموع اعتباراتی که از پنج ردیف مختلف برای شهرستان اختصاص یافته است، اظهار کرد: این ارقام نسبت به نیازهای واقعی بسیار ناچیز است؛ به عنوان مثال، رقم کل ۴۵۳ میلیارد تومان است که رقم قابل توجهی نیست و حتی پروژه‌هایی که تصور می‌شود هزینه‌بر هستند، در مقایسه با نیازهای واقعی کافی نیستند. 

وی با تاکید بر اینکه باید به جای تمرکز بر ارقام، راهکارهای جذب منابع دیگر مانند اعتبارات ملی، کمک‌های دستگاه‌ها، مالیات بر ارزش‌افزوده، مسئولیت‌های اجتماعی معادن و صنایع و دیگر منابع را باید دنبال کرد، ادامه داد: تلاش‌های نمایندگان و پیگیری‌های ملی نقش مهمی در این مسیر دارند. 

اعلایی همچنین به اهمیت اولویت‌بندی پروژه‌ها اشاره کرد و افزود: بیشترین اعتبارات صرف پروژه‌های حوزه آب و فاضلاب شده است، زیرا بحران کم‌آبی و تنش‌های آبی در منطقه غیرقابل انکار است و باید هزینه‌های زیادی برای توسعه این بخش صرف شود.

او با بیان اینکه باید نظارت کافی بر اجرای پروژه‌ها صورت گیرد تا منابع صرف شده منجر به جلوگیری از خشکی سفره‌های آب زیرزمینی و حفظ منابع آبی شود، عنوان کرد: در صورت بی‌توجهی، ممکن است در آینده شاهد نابودی کامل منابع آب و مهاجرت ساکنان روستاها به شهرها باشیم.

فرماندار خدابنده به تخصیص اعتبارات در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: از جمله این اعتبارات اختصاص یافته می‌توان به حوزه راه‌های روستایی و حمل و نقل جاده‌ای با حدود ۶۹ میلیارد تومان، آموزش‌ و پرورش با توجه به سیاست‌های دولت و پیگیری‌های خیرین، ورزش با ۹ میلیارد تومان، بنیاد مسکن و توسعه روستایی با ۳۴ میلیارد تومان، جهاد کشاورزی با ۳۰ میلیارد تومان، برنامه‌های بهزیستی برای معلولین و سالمندان با ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و حوزه بهداشت با ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اشاره کرد.

اعلایی تاکید کرد: این ارقام مربوط به پروژه‌های گذشته است و پروژه‌های جدید بر اساس قوانین و مصوبات برنامه‌ریزی شده و امکان اجرا ندارند، زیرا تقسیم‌بندی اعتبارات بر اساس میراث گذشته است و پروژه‌های جدید باید از مسیرهای قانونی پیگیری شوند.

وی گریزی به موضوع تقسیم‌بندی جغرافیایی اعتبارات زد و ادامه داد: این تقسیم‌بندی بر اساس میراث گذشته است و در سنوات گذشته صورت گرفته، بنابراین نباید انتظار داشت که اعتبارات در همه مناطق به صورت مساوی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha