• پنجشنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404041207733
  • خبرنگار : 50181

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان:

آسیب به ۳ مرکز درمانی کرمانشاه در جنگ ۱۲ روزه/ کادر درمان مانند رزمندگان پای کار بودند

آسیب به ۳ مرکز درمانی کرمانشاه در جنگ ۱۲ روزه/ کادر درمان مانند رزمندگان پای کار بودند

ایسنا/کرمانشاه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به آسیب سه بیمارستان و مرکز درمانی استان در جریان جنگ ۱۲ روزه، گفت: کادر درمان در این ایام از خودگذشتگی کردند و مانند رزمندگان پای کار بودند.

دکتر کیان ظهرابی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اقداماتی که در حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جریان تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به کشورمان صورت گرفت، اظهار کرد: با توجه به مانورهایی که از گذشته برگزار کرده بودیم و آمادگی داشتیم، توانستیم در همان ساعات اولیه حمله، تیم بحران را در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تشکیل دهیم‌ و ۲۷ بیمارستان سطح استان نیز در آماده‌باش قرار گرفتند و تیم بحران در آنها تشکیل شد.

وی ادامه داد: اگرچه تمامی بیمارستان‌های سطح استان حتی بیمارستان‌های بخش خصوصی، تامین اجتماعی، بیمارستان‌های نظامی و… همکاری و آمادگی بسیار خوبی داشتند، اما برخی از بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان‌های اسلام‌آباد غرب و سرپل‌ذهاب در غرب استان، بیمارستان‌های کنگاور و صحنه در شرق استان و دو بیمارستان طالقانی و امام حسین(ع) در مرکز استان بیشتر فعال بودند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: توانستیم با این سطح از آمادگی، خدمات بسیار مطلوبی را در کوتاه‌ترین زمان به مجروحان ارائه دهیم.

ظهرابی از فراهم کردن ۱۵۰۰ تخت در بیمارستان‌های استان برای پذیرش مجروحین احتمالی خبر داد و افزود: از این تعداد ۱۰۰ تخت ویژه و شامل تخت ‌ICU و … بود که در شرایط عادی آماده کردن آن بسیار زمان‌بر است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از لغو اعمال جراحی الکتیو(غیرضروری) در تمام بیمارستان‌های استان در زمان جنگ ۱۲ روزه نیز یاد کرد و ادامه داد: با وجود اینکه درآمد اصلی بیمارستان‌های خصوصی مبتنی بر این نوع اعمال جراحی است، اما در این خصوص همکاری خوبی با ما داشتند.

ظهرابی تاکید کرد: در مجموع در زمان جنگ ۱۲ روزه، عمده بیمارستان‌های استان ۵۰ درصد ظرفیت خود را برای پذیرش مجروحان احتمالی آماده کردند.

وی از بازدیدهای سه شیفته از بیمارستان‌های استان نیز در روزهای جنگ خبر داد و عنوان کرد: خوشبختانه ذخیره مناسبی نیز در زمینه دارو، سرم، تجهیزات و حتی مواد غذایی در بیمارستان‌های استان داشتیم.

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در بیمارستان‌های استان حداقل برای سه ما دپو دارویی و غذایی وجود داشت و در برخی از بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان امام علی(ع) این دپو به اندازه نیاز تا پایان سال فراهم بود.

ظهرابی یکی دیگر از اقداماتی که از قبل پیش‌بینی شده بود را تعیین بیمارستان‌های معین برای سایر بیمارستان‌ها در شرایط خاص یاد کرد و ادامه داد: تعیین بیمارستان پشتیبان با توجه به نوع بیماران بیمارستان‌ها صورت گرفت تا اگر بیمارستانی آسیب دید بتوانیم بیماران را به بیمارستان پشتیبان منتقل کنیم.

آسیب به ۳ بیمارستان و مرکز درمانی 

وی در ادامه از آسیب به سه بیمارستان و مرکز درمانی استان در جریان تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: بیمارستان فارابی از جمله مراکزی بود که بیشترین خسارت را دید و برآورد اولیه ما از خسارت وارد شده به این بیمارستان ۲۰۰ میلیارد تومان است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه بیمارستان امام رضا(ع) از قبل به عنوان بیمارستان پشتیبان بیمارستان فارابی تعیین شده بود، افزود: بعد از حمله به بیمارستان فارابی و آسیب جدی به این بیمارستان، ظرف دو، سه ساعت بیماران را به بیمارستان امام رضا(ع) انتقال دادیم.

ظهرابی از اینکه برخی بیماران با شرایط خاص از جمله تنفس مصنوعی در ICU بستری بودند نیز یاد کرد و ادامه داد: توانستیم این بیماران را بدون اینکه یک مورد فوتی داشته باشیم، جابجا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در زمان کوتاهی به صورت سه شیفت پیمانکاران را برای مرمت بیمارستان فارابی پای کار آوردیم و این بیمارستان خوشبختانه دوباره به مدار فعالیت بازگشت، اما بازسازی برخی بخش‌هایی که آسیب جدی‌تری دیده، زمان بیشتری نیاز دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین از آسیب ۱۰۰ درصدی به درمانگاه میانراهان در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی خبر داد و با بیان اینکه این مرکز دیگر قابل استفاده نیست، گفت: با همکاری که با آموزش و پرورش داشتیم، فعلا یک مدرسه را به عنوان جایگزین درمانگاه تجهیز کردیم.

ظهرابی خاطرنشان کرد: بیمارستان شهید رئیسی نیز به دلیل حمله به دهکده المپیک در نزدیکی این بیمارستان،  آسیب دید و بیماران آن برای مدت موقت به بیمارستان امام رضا(ع) منتقل شدند تا این بیمارستان نیز مرمت شد.

وی همچنین از آسیب جدی به سه دستگاه آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی شامل دو دستگاه در قصرشیرین و یک دستگاه در کنگاور خبر داد که دیگر قابل استفاده نیستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از زخمی شدن تعدادی از کادر درمان در جریان جنگ ۱۲ روزه نیز یاد کرد و ادامه داد: دست یکی از دانشجویان پزشکی قطع شد ‌و تعدادی از پرستاران خصوصا در بیمارستان فارابی دچار آسیب‌هایی شامل شکستگی، پارگی پرده گوش و… شدند. رانندگان آمبولانس‌هایی که آسیب دیدند نیز متحمل جراحت شدند.

ظهرابی با بیان اینکه در جریان این جنگ ۱۲ روزه کادر درمان از خودگذشتگی کردند و مانند رزمندگان پای کار بودند، گفت: همکاری خوب پزشکان، حتی کسانی‌که رابطه استخدامی با دانشگاه نداشتند و یا بازنشسته بودند نیز ستودنی بود.

وی با تاکید بر اینکه همچنان نیز در حوزه معاونت درمان در آمادگی کامل به سر می‌بریم، گفت: همه کادر درمان پای کار هستند. هم تخت‌های کافی آماده داریم و هم دپوی کافی از دارو، سرم و مواد غذایی در بیمارستان‌ها موجود است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha