علی نظری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران الهام گرفته از قیام عاشورا و مکتب امام حسین (ع) بوده و مبنای ذخایر انقلاب، طبیعتا قیام عاشوراست.
وی با بیان اینکه مهمترین پیام این قیام مقاومت در برابر ظلم و آنهم ظلم سیستماتیکی است که نظام سلطه بر جامعه دینی، اسلامی و بشری روا داشته است، افزود: در دوران امام حسین (ع)، یزید دین پیغمبر اسلام را منحرف و تحریف کرده بود و حق را با باطل آمیخته بود همانگونه که باطل را حق جلوه میداد و حلال خدا را حرام کرده بود و حرام خدا را حلال جلوه میداد و جای معروف و منکرها جابجا شده بود در چنین شرایطی امام حسین(ع) تشخیص داد و برای اینکه دین را به همان مسیر پیامبر (ص) برگرداند مبارزه و ایستادگی کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه لرستان اضافه کرد: یزید از امام حسین(ع) بیعت میخواست و آنهم تسلیم بدون چون و چرا بود در حالیکه امام سوم شیعیان از مکتب قرآن، جد و پدر بزرگوارش آموخته بود در چنین مواردی بایسته است که در برابر ظلم، ناهنجاریها و باطل ایستادگی کند و انقلاب اسلامی ایران نیز از همین منظر و زاویه و با همین رویکرد شکوفا و ایجاد شد و ادامه مسیر داد.
نظری بابیان اینکه آنچه که امروز به عنوان محور مقاومت میبینیم دقیقا همان مسالهای است که در دوران امام حسین (ع) و در صحنه کربلا و قیام عاشورا دیده میشود یعنی از یک سو جبهه باطل و نظام استکباری یعنی همین رژیم فرعونی و کودککش صهیونی و نظام سلطه به رهبری آمریکای جنایتکار، از ایران و و محور مقاومت تسلیم بدون چون و چرا میخواهد همانگونه که از مردم یمن، لبنان و غزه میخواهد؛ استکبار به مثابه یزید و فرعون ادعای خودبرتربینی دارند و میگوید شما ضعیفتر باشید و آنان صرفا حیات را برای خود میخواهند و حق حیاتی برای غیرخود قائل نیستند.
وی تصریح کرد: در چنین شرایطی انقلاب اسلامی که برگرفته از مکتب عاشورا و امام حسین (ع) است در مقابل ظلم ایستادگی میکند و سر تسلیم فرود نمیآورد و معتقد است که انسان موحد، بایسته است خدای یگانه را پرستش کند و پرستش و تسلیم در برابر غیرخدا معنا ندارد؛ لذا انقلاب اسلامی و محور مقاومت دقیقا تحت تاثیر همین قیام عاشورا که مهمترین شاخص آن استکبارستیزی، شجاعت و مبارزه با ظلم، ایثار و همبستگی میان مردم و دستگیری از مظلوم و در کنار مظلوم ماندن است هستند.
عضو هیات علمی دانشگاه لرستان در ادامه به نقش دانشگاهها در باز تولید فرهنگ مقاومت گفت: دانشگاههای ما به عنوان جزء و عنصری از عناصر تشکیل دهنده جامعه اسلامی طبیعتا تحت تاثیر انقلاب اسلامی هم به لحاظ تربیت افراد و هم از نظر دستاوردهای علمی، همان مسیر را پیش گرفته است.
نظری با بیان اینکه امروز اگر صنایع دفاعی پیشرفت کرده و به تولید موشکهای نقطهزن رسیدهایم و این دانش بومیسازی شده نقش دانشگاه در آن بسیار حائز اهمیت بوده، گفت: دانشگاه به نتیجه رسیده است که به عنوان رکن یک جامعه در خدمت نظام باشد و در تولید فناوریهای دفاعی به کمک نیروهای مسلح آمده است تا نیاز روز را برآورده کند.
وی بیان کرد: در بعد پرورش نیروی انسانی، آموزش عالی به دنبال تربیت نیروی انسانی شجاع، بصیر، موقعیتشناس و زمان شناس است تا نظام مسائل جامعه و پیرامونش را بشناسد و برای رفع مشکلات آنان راهکاری بیندیشد و تصمیمگیری کند.
عضو هیات علمی دانشگاه لرستان تصریح کرد: شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم تبهکار اسرائیل همان پرورش یافتگان دانشگاههای ما بودند و دانشمندان شهید نیز همان افسران جنگ نرم بودند که سایر اعضای هیات علمی و دانشجویان را فرماندهی کردهاند و البته برای رفع خلاهایی که در دانشگاه و جامعه وجود دارد باید تمهیداتی اندیشیده شود تا به رفع نظام مسائل جامعه کمک کند.
انتهای پیام
نظرات