یزدان خسروی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وضعیت راههای استان کرمانشاه گفت: در سطح استان بالغ بر هشت هزار کیلومتر راه داریم که از این میزان هزار کیلومتر راه اصلی و بزرگراهی، پنج هزار کیلومتر راه روستایی و دو هزار کیلومتر راه فرعی است.
وی ادامه داد: با توجه به طول قابل توجه راههای استان، سالانه حدود دو تا سه هزار میلیارد تومان برای نگهداری، ایمنسازی، روکش آسفالت و... راههای استان مورد نیاز است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه راههای استان کرمانشاه کارکرد ملی و حتی بینالمللی دارند و هم در زمینه تجارت و ترانزیت و هم در زمینه تردد مسافران و زوار خدمات ارائه میدهند، یادآور شد: این امر اهمیت توجه ویژه به راههای استان و تزریق اعتبارات به آنها راه دو چندان میکند.
کرمانشاه از نظر شاخص راههای روستایی از میانگین کشور بالاتر است
خسروی اشارهای هم به وضعیت راههای روستایی استان کرمانشاه داشت و با بیان اینکه بر اساس برنامه پنج ساله توسعه روستاهای با جمعیت بالای ۲۰ خانوار باید از راه روستایی آسفالت برخوردار باشند، گفت: در سطح کشور متوسط شاخص برخورداری روستاهای بالای ۲۰ خانوار از راه روستایی ۸۵.۷ درصد بوده که این میزان در استان کرمانشاه ۹۰.۷ درصد است، یعنی در این زمینه پنج درصد از میانگین کشور بالاتر هستیم.
وی ادامه داد: با این حال همچنان پیگیری برای جذب اعتبارات مورد نیاز برای توسعه راههای روستایی استان را دنبال خواهیم کرد.
به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه، از بین شهرستانهای استان، قصرشیرین و گیلانغرب بالاترین درصد برخورداری از راههای روستایی آسفالت را دارند و کمترین درصد نیز مربوط به شهرستان ثلاث باباجانی و شهرستان کرمانشاه بواسطه وضعیت راههای روستایی بخش سرفیروزآباد است.
اختصاص ۲.۴ همت به راههای کرمانشاه در جریان سفر رئیس جمهور
خسروی در ادامه از اختصاص ۲۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به راههای استان کرمانشاه در جریان سفر رئیس جمهور به استان خبر داد و عنوان کرد: این اعتبار شامل ۱۴۰۰ میلیارد تومان برای توسعه راههای غیرشریانی و هزار میلیارد تومان نیز برای راههای شریانی است.
وی یادآور شد: از این میزان اعتبار ۵۰ درصد از اعتبارات ملی و ۵۰ درصد مابقی از اعتبارات استانی اختصاص خواهد یافت.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه با بیان اینکه این اعتبارات میتواند وضعیت راههای استان را بهبود ببخشد، گفت: اولویت تزریق اعتبار خصوصا در راههای روستایی با محورهایی است که تعداد بیشتری از روستاها از آن منتفع شوند.
خسروی تاکید کرد: در کنار استفاده از منابع سفر رئیس جمهور، امسال از سایر ظرفیتها از جمله خیرین راهساز نیز برای توسعه راههای استان استفاده خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات