• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404041709944
  • خبرنگار : 50229

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان:

انسجام و همدلی ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه کم‌نظیر بود/ رژیم جعلی به هیچ عهد انسانی پایبند نیست

انسجام و همدلی ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه کم‌نظیر بود/ رژیم جعلی به هیچ عهد انسانی پایبند نیست

ایسنا/خوزستان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: یکی از پیام‌هایی که این جنگ ۱۲ روزه علیه ملت ایران داشت، انسجام و همدلی داخلی بود که به وجود آمد که حقیقتا یک انسجام و همدلی کم نظیری بود.

حجت الاسلام و المسلمین آیت عادلی‌نژاد در گفت و گو با ایسنا در خصوص جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و پیام آن به دنیا اظهار کرد: اولین پیام ملت ایران در برابر این تجاوز آشکار که برخلاف قوانین جهانی بوده است، پیام مقاومت بود.

وی ادامه داد: ایران نشان داد که در برابر زیاده‌خواهی و فشارها استقامت خواهد کرد که این ریشه در نگاه تمدنی و هویت ملت بزرگ ایران دارد و در برابر فشارها و زورگویی‌ها استقامت خواهد کرد.

عادلی نژاد در خصوص انسجام، وحدت و همدلی ملی طی تجاوز رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران گفت: یکی دیگر از پیام‌هایی که این جنگ ۱۲ روزه علیه ملت ایران داشت، انسجام و همدلی داخلی بود که به وجود آمد که حقیقتا یک انسجام و همدلی کم نظیری بود.

وی افزود: ملت ایران نشان دادند که در شرایط سخت اختلافات و تفاوت دیدگاه‌ها را کنار می‌گذارند و مشت محکمی بر دهان متجاوزگرانی که قصد حمله به ایران را دارند، می‌شوند.

عادلی نژاد بیان کرد: پیام سوم مقاومت ملت ایران این بود که آمریکا و رژیم صهیونیستی به هیچکدام از قوانین بین‌المللی پایبند نیستند و نشان داد که نظام استکبار استاندارد دوگانه دارد.

وی ادامه داد: اگر آمریکا دم از حقوق بشر و دستورالعمل‌های بین‌المللی می‌زند، به این دلیل است که ابزاری برای فشار آوردن به کشورهای دیگر هستند زیرا آمریکا هیچگاه صادقانه از حقوق بشر استفاده نکرده و نگاه او به قوانین بین‌المللی نگاهی کاملا ابزاری برای بسط و گسترش قدرت خود و حمایت غیر قانونی از رژیم صهیونیستی است.

عادلی نژاد در خصوص ترور دانشمندان و دانشگاهیان توسط رژیم صهیونیستی اظهار کرد: حوزه علم و دانش در خدمت انسانیت و رفاه بشریت است و رژیم صهیونیستی به این حوزه هم رحم نکرد و تعرض خود را در این حوزه گسترش داد؛ دانشمندانی که برای رفاه مردم تلاش کرده و از مسئله هسته‌ای برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: همان‌گونه که رژیم صهیونیستی با اخلاق در تعارض ذاتی است، با علم، دانش، نهادهای دانشگاهی هم در تعارض ذاتی است. اگر علم و دانش که یکی از مولفه‌های مهم اقتدار و قدرت یک کشور است، در خدمت اهداف او بود از آن بهره‌مند می‌شود اما اگر احساس کند قدرت او را به چالش می‌کشاند می‌بینیم که رفتارهای متهورانه مانند ترور دانشمندان هسته‌ای و اندیشمندان از خود نشان می‌دهد. رژیم صهیونیستی با استفاده از ترور هرکسی را که در کشور خود برای استقلال، آزادی و قدرت خود تلاش می‌کند از پای درمی‌آورد و این روشی بسیار ناجوانمردانه است که از این انسان‌های خون‌ریز دور از انتظار نیست.

عادلی نژاد گفت: رژیم صهیونیستی یک رژیم جعلی است که از بدو پیداش خود مبتنی بر ترور، خونریزی و رفتارهای غیر قانونی است. ما دیدیم که کودکان نه از بمباران‌ها یا تیر بلکه از شدت گرسنگی جان می‌دهند و این پدیده به ما نشان می‌دهد که این رژیم جعلی و غاصب به هیچ عهد انسانی، اصولی و یا اخلاقی پایبند نیست.

وی افزود: رئیس جمهور آمریکا نمی‌تواند ادعای این را داشته باشد که به دنبال صلح در جهان است و مطالبه جایزه نوبل را کند. دست آمریکا و رئیس‌جمهورش به خون مردم غزه آغشته است و نمی‌تواند ادعای صلح و بی‌طرفی داشته باشد.

عادلی نژاد بیان کرد: نکته اول این است که ملت ایران ملت بالغی است و نشان داده که در لحظات سخت انسجام و همدلی خود را حفظ می‌کند. من فکر می‌کنم که این انسجام و وحدت نشان‌دهنده بزرگی ملت ایران است. ما دیدیدم که انسجام و همدلی چه عظمتی را در برابر یک رژیم خونخوار به ارمغان آورد و نکته دوم این است که همه ما باید قدردان و مراقب این انسجام داخلی باشیم.

عادلی نژاد گفت: من فکر می‌کنم همه اندیشمندان، فرهیختگان و آموختگان در جامعه ما باید مراقبت و محافظت کنند تا این انسجامی که ملت ایران رقم زد حفظ شود و اختلالی به آن وارد نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha