• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404041710042
  • منبع : نمایندگی مازندران

یک مسئول در شرکت آب منطقه‌ای استان اعلام کرد

آغاز ساخت دیوار حفاظتی در نقاط بحرانی رودخانه‌های مازندران

آغاز ساخت دیوار حفاظتی در نقاط بحرانی رودخانه‌های مازندران

ایسنا/مازندران مدیر دفتر مشارکت‌های مردمی و طرح‌های زودبازده شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: عملیات ساخت یک‌هزار و ۸۰۰ متر دیوار حفاظتی در نقاط بحرانی رودخانه‌های مازندران با تخصیص اعتبار مورد نیاز آغاز شد.

رضا رسولی سه‌شنبه ۱۷ تیر در تشریح این خبر با بیان این‌که ساخت دیوار حفاظتی در نقاط بحرانی رودخانه‌های مازندران بر اساس اولویت در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: با تخصیص بالغ بر ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ماده ۱۷ قانون مدیریت بحران کشور، ساخت دیوار حفاظتی رودخانه‌های استان در ۱۳ شهرستان‌ مازندران آغاز شد.

وی افزود: بر اساس برنامه عملیاتی ترسیم شده برای ساخت دیوارهای حفاظتی رودخانه‌های مازندران در سال جاری و اولویت‌بندی صورت گرفته بر اساس بحرانی بودن برخی نقاط رودخانه‌ها، این اعتبار در شهرستان‌های رامسر، عباس‌آباد، چالوس، کلاردشت، مرزن‌آباد، نوشهر، نور، آمل، بابل، بابلسر، قائمشهر، سوادکوه و بهشهر هزینه می‌شود.

مدیر دفتر مشارکت‌های مردمی و طرح‌های زودبازده شرکت آب منطقه‌ای مازندران، خاطرنشان کرد: ساخت دیوارهای حفاظتی رودخانه‌ها در مازندران با توجه به عبور بخش قابل توجهی از طول رودخانه‌ها از مناطق مسکونی و تلاقی و مجاورت این شریان‌های آبی با جاده‌ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و به همین دلیل یکی از اولویت‌های اصلی شرکت آب منطقه‌ای مازندران برای پیشگیری از وقوع حوادث ناشی از طغیان رودخانه‌ها به شمار می‌آید.

رسولی افزود: انتخاب رودخانه‌ها و محل ساخت دیوارهای حفاظتی پس از شناسایی نقاط حادثه‌خیز و بحرانی در مناطق اولویت‌دار انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آب منطقه‌ای مازندران، رسولی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ نیز از محل اعتبارات عمومی یک‌هزار و ۶۰۰ متر دیوار حفاظتی در نقاط بحرانی رودخانه‌های مازندران ساخته شده بود و به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۴:۳۴

این دیوار با یک سیل حسابی قطعا فرو می‌ریزد و باز روز از نو و ..... همین الان بازبینی انجام و محافظ مناسب برای دیوار و کاهنده های سرعت سیل نیز به پروژه افزوده شود. بحث مهندسی رودخانه باید کامل دیده شود!