جلال جلالیزاده در گفت وگو با ایسنا درباره عملکرد دولت در تحقق وفاق ملی، اظهار کرد: دولت چهاردهم برای کاهش دعواهای سیاسی، ایده وفاق ملی را مطرح کرد و اقداماتی هم در زمینه استفاده از سایر گروههای سیاسی، اقوام، اهل سنت و بانوان در جایگاههای مدیریتی انجام داد که نمیتوان منکر اقدامات مثبت دولت برای تحقق وفاق ملی در کشور شد.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: وفاق ملی به معنای استفاده از همه نیروهای ملی و وطندوست، متخصص، شایسته و بدون توجه به گرایش سیاسی آنهاست. اگر این معنای وفاق ملی را ملاک قرار دهیم، معتقدم وفاق ملی هنوز به مرحله «پوشش همگانی و ملی» نرسیده است و بیشتر بین برخی جریانهای سیاسی حاصل شده و انتظارات مردم را هنوز محقق نکرده است؛ بنابراین رئیسجمهور باید تلاش بیشتری کند تا شعار و وعدهای که داده را به طور کامل محقق کند.
وی با اشاره به وجود برخی انتقادها در تعیین اعضای کابینه یا استانداران، بیان کرد: رئیسجمهور به درستی تشخیص داده که ریشه برخی مشکلات کشور، دعواهای جناحی است؛ بنابراین با ایده وفاق ملی به دنبال حل این مشکل بود ولی وفاق نباید بدین معنا باشد که طرف مقابل دولت هرچه بخواهد، همان خواسته محقق شود تا او رضایت دهد. از این جهت وفاق شاید به نفع رقبای دولت شد تا حامیان او.
جلالیزاده در پایان گفت: آقای پزشکیان از تجربه یک سال گذشته برای بررسی عملکرد دولت خود بهره ببرد و ضمن بررسی کارنامه مدیران خود، ضعفهای دولت را برطرف کند.
انتهای پیام
نظرات