• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404041710537
  • منبع : پاد

فیاض زاهد: اندیشه محدود کننده و کوته نظرانه بابی را باز نمی‌کند

فیاض زاهد: اندیشه محدود کننده و کوته نظرانه بابی را باز نمی‌کند

یک نویسنده و استاد دانشگاه با تاکید براینکه باید از پیله خودخواهی و جزم اندیشی به سمت یک فضای بزرگ تر برویم گفت: هرگونه اندیشه جزم و محدود کننده و کوته نظرانه نه تنها بابی را باز نمی‌کند که ما را از فرصت های زیادی دور می‌کند.

به گزارش ایسنا، فیاض زاهد در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی دولت، درباره انسجام ایجاد شده درمیان مردم ایران پس از تجاوز رژیم صهیونیستی و لزوم حفظ این انسجام بزرگ اظهارکرد: باید ایران را از خودمان بزرگ‌تر ببینیم و منافع کشور را به منافع کوتاه مدت خود ترجیح دهیم.

وی توضیح داد: ما یک خانواده‌ای هستیم که مورد تهاجم دشمن بیرونی قرارگرفت. مثل خانواده عادی که در آن ممکن است برادر با برادر یا برادر و خواهر با هم مشکل داشته باشند اما درعین حال وقتی درمعرض مشکل بیرونی قرار می‌گیرند؛ غریزه بقا حکم می‌کند به خاطر حفظ منافع خانوادگی مشکلات خود را کنار بگذارند، ما نیز باید همین کار را کنیم. درباره کشور هم این اصلی عمومی و کلی است.
 
این نویسنده و استاد دانشگاه خطاب به متولیان کشور توصیه کرد: به متولیان کشور توصیه دارم که در نسخه‌هایی که پیروی از آنها باعث لطمه به کشور شده است، بازنگری کنند. یکی از این نسخه‌ها، چندپارچگی اجتماعی‌ و فرهنگی و ملی است. باید جلوی مسائلی که موجب ایجاد چنددستگی می‌شود، گرفته شود.

زاهد با تاکید بر اینکه باید به مفاخر فرهنگی، هنری و سلبریتی های ملی به عنوان "نشان" توجه شود، تصریح کرد: نشانه‌ها شاید کارکرد پایدار و عمیق نداشته باشند اما راهنمای خوبی هستند و جهت گیری مناسب به ما می‌دهند. بنابراین استفاده از این شخصیت ها مهم است. برای مثال استاد شجریان برای مردم ایران بازتابی از نماد فرهنگی، هویت ملی و حتی هویت مذهبی است. سالیان سال ایرانیان با صدای او افطار کردند و با نغمه ها و ترنم آوازهای او گریه کردند و خندیدند. 

وی ادامه داد: باید از ظرفیت بزرگانی مثل استاد شفیعی کدکنی استفاده شود که به وقایع اخیر واکنش نشان دادند. باید از ظرفیت هنرمندان و ورزشکاران و چهره های سیاسی که خیلی از آنها در زندان بودند یا به تبعید خواسته یا ناخواسته رفته بودند اما در برابر تهاجم به وطن و مام میهن ساکت نبودند، استفاده کرد و اینها را برجسته کرد.

وی خاطر نشان کرد: باید از پیله خودخواهی و جزم اندیشی به سمت یک فضای بزرگ تر برویم. ما برای کشوری به وسعت و تاریخ و گذشته ایران نیازمند تصمیم گیران و تصمیم سازان به بزرگی ایران داریم و هرگونه اندیشه جزم و محدود کننده و کوته نظرانه نه تنها بابی را باز نمی‌کند که ما را از فرصت های زیادی دور می‌کند.

این نویسنده و استاد دانشگاه در پایان سخنان خود تاکید کرد: منطق بقا حکم می‌کند بیش از گذشته دور هم و متحد باشیم. ما در شرایطی نیستیم که هر کسی غنائم تقسیم کند. در شرایطی هستیم که باید دستانمان را محکم تر گره بزنیم و پشت به پشت بایستیم و از این کشور دفاع کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha