• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404041810880
  • خبرنگار : 50034

عضو شورای شهر تأکید کرد:

هماهنگی بین دستگاهی لازمه ساماندهی رودخانه‌های همدان/ جداسازی فاضلاب ضروری است

هماهنگی بین دستگاهی لازمه ساماندهی رودخانه‌های همدان/ جداسازی فاضلاب ضروری است

ایسنا/همدان رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به چالش‌های موجود در مدیریت رودخانه‌های شهر، گفت: هماهنگی بین‌دستگاهی و تدوین راهکارهای جامع برای حل این معضلات ضروری است. 

 علی‌اکبر نظری چهارشنبه ۱۸ تیر در جلسه کمیسیون خدمات شهری با موضوع ساماندهی رودخانه‌ها با تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) و با اشاره به شرارت‌های دشمنان در منطقه، اظهار کرد: متأسفانه جامعه جهانی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی علیه کودکان، زنان و مردم عادی سکوت کرده و شیطان بزرگ نیز با روش‌های غیرانسانی به نظام اسلامی حمله می‌کند. 

وی در ادامه با پرداختن به موضوع جلسه و مشکلات رودخانه‌های همدان، گفت: سال‌هاست پیگیری این موضوع بدون نتیجه باقی مانده و دستگاه‌های مختلف از پذیرش مسئولیت شانه خالی می‌کنند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان با انتقاد از نبود سیاستگذاری یکپارچه در خصوص ساماندهی رودخانه‌ها، بیان کرد: از سنوات قبل، بودجه‌هایی به این منظور اختصاص یافته اما شرکت آب‌منطقه‌ای اجازه روپوشانی رودخانه‌ها را نمی‌دهد.

نظری به اختلاط فاضلاب و آب رودخانه‌ها به عنوان یک معضل بزرگ اشاره کرد و افزود: آبفا و یا شهرداری به تنهایی قادر به حل این مشکل نیستند و باید با همکاری بین دستگاهی راهکاری به منظور جداسازی فاضلاب اتخاذ شود. 

وی با اشاره به تعریف برخی رودخانه‌ها به عنوان معبر در طرح تفصیلی، این امر را چالش‌برانگیز خواند و تصریح کرد: حتی در مدیریت بحران نیز برخی از این موارد به عنوان مسیر دسترسی تعیین شده‌اند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان به تبعیض در روپوشانی رودخانه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: در اجرای پوشش رودخانه‌ها باید روشی یکسان در برخورد با تمام مناطق باشد. 

نظری در ادامه با اشاره به ساخت‌وسازها در حریم و بستر رودخانه‌ها خاطرنشان کرد: حدود یک هزار واحد مسکونی در بستر رودخانه‌ها ساخته شده، بدون اینکه حتی اخطاری به مالکان داده شود و اکنون این موضوع مسئله‌ساز شده است و البته به جای برخورد قضایی با متخلفان، باید راهکارهای تشویقی نیز در نظر گرفته شود.

وی بر لزوم مداخله مدیران ارشد استان برای تعیین راهکار راهبردی به منظور ساماندهی رودخانه‌ها تأکید کرد و یادآور شد: متأسفانه برنامه‌ریزی دقیق بین سازمانی وجود ندارد که حل این مشکل نیز نیازمند مداخله مدیران ارشد استان است.

 رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر ضرورت تعیین دقیق حریم رودخانه‌ها توسط کارشناسان اظهار کرد: باید یک تصمیم مطالعه‌شده و هماهنگ میان دستگاه‌های مرتبط اتخاذ شود.

نظری خواستار تدوین طرحی جامع با بودجه‌بندی مشخص و نظارت بر نهرهای رودخانه‌ها شد و گفت: شهروندان به‌شدت پیگیر این موضوع هستند و باید هرچه سریع‌تر ساماندهی رودخانه‌ها چاره‌اندیشی شود.

وی بیان کرد: مدیریت ارشد استان، نمایندگان مجلس و مدیران مربوطه با همکاری شهرداری، آب‌منطقه‌ای و آبفا، یک راهکار یگانه و عملیاتی برای ساماندهی رودخانه‌های همدان ارائه دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha