• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404041811106
  • خبرنگار : 50553

جنگ تحمیلی صهیونیستی، میدانی برای اثبات کارآمدی گفتمان مقاومت بود

جنگ تحمیلی صهیونیستی، میدانی برای اثبات کارآمدی گفتمان مقاومت بود

ایسنا/قزوین مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: جنگ رژیم صهیونیستی با ایران، میدانی برای اثبات کارآمدی گفتمان مقاومت و ریشه‌دار بودن فرهنگ ایثار و شهادت در ملت ایران بود بنابراین امروز فرزندان شهدا، جانبازان، ایثارگران و نسل‌های بعد از آنان آماده‌اند تا در هر عرصه‌ای از دفاع از وطن حضور یابند.

سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین در خصوص جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: این جنگ، صرفاً یک درگیری نظامی نبود؛ بلکه نمایش اقتدار ملی ایران اسلامی در برابر رژیمی بود که دهه‌ها با حمایت غرب، به دنبال ناامن‌سازی منطقه و تحقیر ملت‌های مستقل بود.

وی ادامه داد: نقش رهبری طی این جنگ را باید از دو منظر رهبری راهبردی در میدان نبرد و هدایت افکار عمومی در عرصه جنگ روایت‌ها بررسی کرد، زیرا رهبر معظم انقلاب نه تنها دستور نظامی برای پاسخ مستقیم به تجاوز اسرائیل صادر کرد، بلکه با موضع‌گیری‌های هوشمندانه، از تبدیل این حمله به فرصتی برای تثبیت قدرت ملی استفاده کردند که این پاسخ نشان داد ایران دیگر صرفاً مدافع محور مقاومت نیست، بلکه یک بازیگر مستقیم در میدان مقابله با اسرائیل است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با اشاره به پیام‌های رهبر معظم انقلاب در روزهای بحرانی جنگ بیان کرد: این پیام‌ها، روحیه ملی را تقویت کرد و نشان داد که ایران نه تنها از تهاجم نمی‌هراسد، بلکه توان پاسخ متقابل و بازدارندگی پیش‌دستانه را دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، وی ادامه داد: کلید واژه‌هایی مانند «اقتدار»، «بازدارندگی فعال»، «پاسخ قاطع»، «هیمنه پوشالی»، «وعده صادق الهی» و «زوال حتمی رژیم صهیونیستی» مکرر در پیام‌ها و بیانات رهبری دیده می‌شد.

اسمعیلی به افکار عمومی جهان، در حمله ایران به سرزمین‌های اشغالی و همچنین نقش رهبر انقلاب در مدیریت این بازتاب‌ها اشاره و بیان کرد: رهبر انقلاب با تبیین دقیق ابعاد ماجرا در بیانیه‌ها و خطبه‌ها، نبرد رسانه‌ای را به نفع جبهه مقاومت برگرداند، جملاتی همچون رژیمی که از چند پهپاد به وحشت می‌افتد، چگونه می‌تواند داعیه قدرت منطقه‌ای داشته باشد و همچنین با دشمن وحشی، تنها از موضع قدرت باید سخن گفت، فضای بین‌المللی را به این سمت سوق داد که این پاسخ ایران نه یک تهدید بلکه پاسخی به تجاوز و در دفاع از مشروعیت ملی بود.

وی با اشاره به نقش رهبری در ایجاد وحدت جبهه مقاومت عنوان کرد: رهبر انقلاب پیش از شروع درگیری مستقیم ایران، همواره بر هم‌افزایی بین ملت‌ها و گروه‌های مقاومت تأکید داشتند، در جریان این جنگ ۱۲ روزه، فرماندهان مقاومت در فلسطین، لبنان و یمن با هماهنگی با تهران و با الهام از خط فکری ایشان عمل کردند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین مطرح کرد: این جنگ یک نقطه عطف تاریخی بود، ایران نه فقط در عرصه نظامی بلکه به لحاظ اقتدار روانی و مشروعیت بین‌المللی، جایگاه جدیدی به دست آورد؛ رهبر معظم انقلاب، با آرامش انقلابی، به مردم و مسئولان القا کردند که دست برتر از آنِ شماست؛ جنگی که با منطق و ایمان پیش برود، پیروزی‌اش تضمین شده است، در واقع، ایشان مانند دوران دفاع مقدس، نقش یک فرمانده معنوی و استراتژیک را ایفا کردند.

اسمعیلی در پایان گفت: مقام معظم رهبری در جریان جنگ ۱۲ روزه، با صدور پیام‌های راهبردی، مدیریت افکار عمومی، تقویت روحیه ملی، ایجاد هماهنگی جبهه مقاومت و دفاع مشروع از حاکمیت ایران، نقشی تعیین‌کننده در تبدیل تهدید به فرصت ایفا کردند، این نقش، نه فقط سیاسی و نظامی، بلکه نقشی فرهنگی و تمدنی بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha