• جمعه / ۲۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404042012075
  • خبرنگار : 71299

امام جمعه ایلام:

تجاوزات علیه ایران، نبردی تمدنی است/ نقش ترامپ در جنایات اخیر واضح است

تجاوزات علیه ایران، نبردی تمدنی است/ نقش ترامپ در جنایات اخیر واضح است

ایسنا/ایلام امام‌ جمعه ایلام گفت: تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی صرفاً مسائل نظامی نیست، بلکه نبردی تمدنی میان فرهنگ اسلامی و فرهنگ غرب است.

حجت‌الاسلام والمسلمین اله‌نور کریمی‌تبار امروز ۲۰ تیر، در خطبه‌های نمازجمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام با اشاره به فضائل اخلاقی و اهمیت فرهنگ اسلامی، با اشاره به جنگ تمدنی میان جمهوری اسلامی ایران و تمدن غرب، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران نماد تمدنی برخاسته از آموزه‌های عاشورایی و عدالت‌محور است که در برابر نظام سلطه ایستادگی کرده است.

 وی ادامه داد: این جنگ، جنگ بر سر هویت، استقلال، عدالت و مقاومت است، جنگی میان حق و باطل. دشمن تلاش دارد با فشار و تحریم ملت ما را به زانو درآورد، اما مردم ایران با وحدت و ایمان ایستاده‌اند، آمریکا و هم‌پیمانانش تاکنون بارها تلاش کردند با تهدید و تحریم جمهوری اسلامی را تسلیم کنند اما در نهایت مجبور به عقب‌نشینی شدند.

 نماینده ولی فقیه در استان ایلام به فرماندهی رهبر معظم انقلاب در حوادث اخیر اشاره کرد و گفت: در جنگ ۱۲ روزه اخیر، فرماندهی معظم کل قوا با درایت خود موجب شکست توطئه دشمنان شد، دشمنان گمان می‌کردند که رهبری به حاشیه رفته، اما دیدند که چگونه ایشان در مرکز میدان ایستاده و راهبرد پیروزی را طراحی کردند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار همچنین با اشاره به نقش آمریکا در جنایات منطقه، تشریح کرد: رئیس‌جمهور آمریکا، ترامپ، نه تنها تحریم‌هایی ظالمانه علیه ملت ایران اعمال کرد که جان بیماران زیادی را گرفت، بلکه با حمایت از رژیم صهیونیستی در جنایات جنگی علیه مردم بی‌دفاع فلسطین مشارکت داشت. ترامپ همان کسی است که دستور ترور سردار بزرگ اسلام، شهید حاج‌قاسم سلیمانی را صادر کرد. ما هنوز انتقام این شهید را نگرفته‌ایم.

امام‌ جمعه ایلام یادآور شد: منظور از مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر ترامپ، ریگان و رئیس‌جمهورهای پیشین و سردمداران آمریکایی که در دشمنی با ایران تمام تلاش خود را به کار گرفتند و گرنه ملت ایران با مردم آمریکا دشمنی ندارد.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام در برخی از سخنان خود توضیح داد: لبخندزدن به‌روی برادر مؤمن همان قدر صدقه است که کمک مالی به نیازمندان. پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند که لبخند زدن در چهره برادر مؤمن، صدقه محسوب می‌شود همان‌گونه که راهنمایی و خدمت به دیگران نیز از مصادیق صدقه است.

 وی افزود: گاهی یک لبخند می‌تواند دل رنج‌دیده‌ای را شاد کند یا موجب آرامش درونی یک انسان شود, لبخند بر چهره، در فضای خانواده و جامعه تأثیر مثبت دارد. امام صادق (ع) نیز می‌فرماید: اگر انسانی از روی تواضع و برای رضای خدا با لبخند با برادر مؤمن خود برخورد کند، مستحق بهشت خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار با تأکید بر لزوم حفظ نشاط در جامعه، گفت: اسلام به ما می‌آموزد که حتی اگر دلی پر از غم داریم، آن را در دل نگاه داریم و با چهره‌ای شاد با دیگران روبه‌رو شویم. مؤمن باید اندوه خود را پنهان دارد و شادی را بر صورت خود نمایان سازد. ورود فرد با لبخند به خانه، فضای خانه را نیز شاد و نورانی می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha