• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404042112413
  • خبرنگار : 71592

موارد اختلافی میان حماس و رژیم صهیونیستی در مذاکرات آتش‌بس

موارد اختلافی میان حماس و رژیم صهیونیستی در مذاکرات آتش‌بس

رسانه آمریکایی از موارد اختلافی میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی در مذاکرات مربوط به آتش‌بس و تبادل اسرا نوشت.

به گزارش ایسنا، نقشه‌های عقب‌نشینی ارائه شده توسط رژیم صهیونیستی ار غزه در روزهای اخیر نقطه اصلی اختلاف میان طرفین در مذاکرات دوحه بوده است. 

به ادعای منابع آگاه از جزئیات مذاکرات بین رژیم صهیونیستی و حماس به وبگاه خبری آکسیوس، اگرچه رژیم صهیونیستی در مورد میزان عقب‌نشینی در جنوب نوار غزه انعطاف‌پذیری نشان داده است، حماس معتقد است که این نقشه‌ها ارتش اشغالگر را در مناطق وسیعی از نوار غزه نگه خواهد داشت.

به گفته یک مقام صهیونیستی و منبع دیگری که از مذاکرات آگاه است، هیچ پیشرفتی در مذاکرات طی ۲۴ ساعت گذشته حاصل نشده است. یک منبع اظهار داشت که در دو روز گذشته، مذاکرات واقعی بین دو طرف صورت نگرفته است.

در همین حال، تیم مذاکره‌کننده رژیم صهیونیستی در دوحه باقی مانده است، در حالی که به گزارش آکسیوس، «استیو ویتکاف»، فرستاده ایالات متحده، هنوز به منطقه نیامده است.

اطلاعات نشان می‌دهد که حماس موافقت کرده است منطقه حائل در مرز با رژیم صهیونیستی به جای ۷۰۰ متر، به یک کیلومتر گسترش یابد. با این حال، رژیم صهیونیستی خواستار یک منطقه حائل به عرض ۲ تا ۳ کیلومتر در منطقه رفح و ۱ تا ۲ کیلومتر در بقیه مناطق مرزی با نوار غزه است.

رژیم صهیونیستی از عقب‌نشینی از محور موراگ در جنوب نوار غزه خودداری می‌کند و می‌خواهد اشغال شهر رفح را حفظ کند.

برای جلوگیری از اینکه اختلاف نظر در مورد عقب‌نشینی منجر به شکست مذاکرات شود، طرف آمریکایی به حماس پیشنهاد داد که بحث در مورد این موضوع را تا پایان مذاکرات به تعویق بیندازند و بر مسائل دیگری مانند فهرست زندانیانی که قرار است به عنوان بخشی از توافق آزاد شوند و توزیع کمک‌های بشردوستانه تمرکز کنند.

طبق پیشنهاد آمریکا، دو طرف تنها پس از دستیابی به توافق نهایی در مورد سایر مسائل، به بحث در مورد میزان عقب‌نشینی نظامی رژیم صهیونیستی از نوار غزه بازخواهند گشت.

به گفته منابعی که به کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی اطلاع داده‌اند، مذاکرات دوحه امروز شنبه بر موضوع زندانیان و ورود کمک‌های بشردوستانه متمرکز خواهد بود و موضوع عقب‌نشینی ارتش اشغالگر از محور موراگ در جنوب نوار غزه تا سفر ویتکاف به دوحه به تعویق خواهد افتاد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha