احمدرضا اجتهادی مدیرکل نوسازی مدارس استان قم امروز ۲۱ تیر در نشست هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم، با اشاره به پیگیریهای ریاست جمهور در موضوع نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی اظهار کرد: باید گفت در هیچ زمانی در کشور مانند امروز به این موضوع مهم توجه نشده است. این پیگیریها سبب شده تا توجه همه نهادها، دستگاهها و خیرین، بیشتر از قبل به این مسئله معطوف شود تا انشاءالله همه بتوانیم ۷۲۰۰ پروژه هدفگذاری شده در این نهضت را به سرانجام برسانیم.
وی با اشاره به این که از این تعداد، ۷۹ پروژه برای قم هدفگذاری و تعیین شده است، ادامه داد: خوشبختانه احداث بیش از ۵۵ درصد این پروژهها آغاز شده و سایر طرحها نیز در دست پیگیری و طراحی است.
اجتهادی همچنین با ابراز خرسندی از این که همزمان با این پروژهها، ۱۰ پروژه غیردولتی بزرگمقیاس نیز در قم با زیربنای ۴۰ هزار مترمربع در دست احداث است، افزود: باید گفت این حجم از احداث همزمان پروژههای آموزشی و پرورشی در استان، در سالهای قبل نظیر نداشته است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان با تصریح بر این که ۸۰ هزار واحد مسکونی مسکن ملی استان به عنوان یک ابرپروژه به حدود دو هزار کلاس درس نیاز دارد، اضافه کرد: تا امروز احداث ۴۰۰ کلاس درس در محدوده مسکن ملی استان قم آغاز شده است.
اجتهادی با تأکید بر اینکه حدود ۱۶ پروژه آموزشی و تربیتی طی سال تحصیلی جدید تقدیم دانش آموزان استان خواهد شد، اظهار کرد: ان شاء الله تا پایان سال نیز ۲۵ پروژه آموزشی و تربیتی به فضاهای آموزشی استان افزوده خواهد شد.
وی همچنین سال ۱۴۰۴ را سالی خوب در زمینه ساخت هنرستانهای جدید در استان ارزیابی کرد و گفت: اتفاق خوب در بین پروژههای امسال این است که ان شاء الله تا پایان سال، سه هنرستان جامع یعنی هنرستان امیرالمؤمنین(ع)، سرای ایرانی و هنرستان کفش، تقدیم دانش آموزان استان خواهد شد.
اجتهادی در پایان سخنان خود، پیگیری باز تخصیص و باز توزیع فضاهای آموزشی را در استان مهم ارزیابی کرد و گفت: تردیدی نیست که راه نجات کشور در همه عرصهها و از جمله در عرصه مهم آموزش و پرورش، پیگیری جدی موضوع مولّدسازی است.
همچنین، سید مصطفی حسینی فاضل سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست با بیان این که حدود ۸۰ درصد مراجعات این روزهای اداره کل درباره ثبت نام دانشآموزان در مدارس است، گفت: اصل ثبت نام در مدارس مربوط به پایه های ورودی یعنی اول، هفتم و دهم است که بر این اساس، ثبت نامی در پایههای دیگر وجود ندارد و میتوان از آنها به عنوان ارتقای میان پایه یاد کرد.
وی ادامه داد: باید گفت بخش مهمی از مشکلات ثبت نام در مدارس به دلیل تقاضای ثبت نام در خارج از محدوده و یا ثبت نام در برخی مدارس خاص است؛ همچنین ثبت نام پایه دهم به دلیل عدم انجام هدایت تحصیلی، هنوز آغاز نشده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی نوسازی مدارس استان قم، حسینی فاضل اضافه کرد: افزایش ساعات آموزشی مراکز کاردانش و ادغام آنها در مراکز فنی و حرفهای تحت عنوان واحد هنرستان سبب شده تا مشکلات ما در این زمینه بیشتر شود؛ به ویژه آن که بر اساس ابلاغ موظف هستیم تا سهم هنرآموزان هنرستانها را در سال تحصیلی جاری افزایش دهیم.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان قم سپس درباره تلاش برای کاهش تراکم کلاسها در استان تصریح کرد: یکی از تدابیر مهم در این زمینه، پیگیری تحقق موضوع بازتخصیص و بازتوزیع فضاهای آموزشی است که بر این اساس، ۱۵ نفر از کارشناسان و مدیران باتجربه هر ناحیه آموزش و پرورش استان برای بازدید به مدارس فرستاده شده اند تا همه فضاهای مدارس که به عنوان کلاس قابل استفاده است ولی اکنون به هر دلیل به عنوان دیگری استفاده می شود، احصا شوند.
وی با تقدیر از دست اندرکاران مجمع خیرین مدرسه ساز استان و اداره کل نوسازی مدارس استان یادآور شد: خوشبختانه بازدیدهای اخیر از پروژههای آموزشی در دست اجرا در استان بیانگر آن است که موضوع احداث زیرساختهای آموزشی در همه مناطق مسکونی در دست ساخت، جلوتر از ساخت مسکن مردم پیشرفت داشته و این پیشرفت ادامه دارد.
انتهای پیام
نظرات