براساس یافتههای این پژوهش، ساکنان محلاتی مانند ائلگلی، الهیه، فرشته، رشدیه، لاله رسالت، جلالیه، بهاران، انبار سردار، شربتزاده، کشتارگاه، یکهدکان، رضوانشهر، ۴۲ متری، کرکج و بارنج استفاده بیشتری از فضاهای تفریحی شهر دارند.
همچنین ساکنان محلاتی مانند حلمهسازاندا، خیابان، حافظ، منصور، باغشمال، چرنداب، مقصودیه، لیلآباد، اهراب، خیام، آناخاتون، الوار، اوغلی، زنگولهباغ، اسلام آباد، دیزلآباد، قطران، وزیرآباد، ابوریحان و طالقانی استفاده کمتری از فضاهای تفریحی شهر دارند.
در بخش دیگری از یافتههای این پژوهش آمده است خانوادههای با درآمد بیش از ۱۹ میلیون تومان، ۱/۹ برابر بیشتر از خانواده های با درآمد کمتر از ۹ میلیون تومان به فضاها تفریحی شهر میروند.
در این پژوهش ۴۶ درصد از شهروندان اعلام کردند که از فضاهای تفریحی و شهربازی های سطح شهر استفاده میکنند و ۵۴ درصد نیز استفادهای از این اماکن ندارند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، براساس این پژوهش از ۴۶ درصد شهروندانی که در این پژوهش شرکت کردند،۱۴ درصد سالی یک بار، ۱۲/۵ درصد سالی چند بار، ۷/۸ درصد ماهی یک بار، ۶/۹ درصد ماهی چند بار، ۳/۷ درصد هفتهای یک بار، ۰/۸ هفتهای چندبار و ۰/۳ درصد به صورت روزانه از شهربازیها و فضاهای تفریحی شهر استفاده میکنند.
انتهای پیام
نظرات