• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404042112961
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه:

تسهیلات اشتغال‌زایی باید ریال به ریال جذب شود

تسهیلات اشتغال‌زایی باید ریال به ریال جذب شود

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با بیان اینکه بانک‌ها باید پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی را در اولویت قرار دهند، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی باید ریال به ریال جذب شود.

منوچهر حبیبی شنبه ۲۱ تیر در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان با اشاره به تسهیلات قرض‌الحسنه‌ای که دولت برای ایجاد اشتغال در استان در نظر گرفته است، گفت: این تسهیلات یکی از ابزارهای مهم کاهش نرخ بیکاری در کرمانشاه است و باید تلاش کنیم تا ریال به ریال آن جذب شود. 

استاندار کرمانشاه افزود: روند پرداخت این تسهیلات به پیگیری جدی مدیران دستگاه‌های اجرایی و کارشناسان بانکی بستگی دارد. در هفته‌های گذشته این روند رشد محسوسی داشته، اما انتظار ما بیش از این است و باید همه این منابع به طور کامل جذب شود.

وی افزود: توصیه من به مدیران دستگاه‌های اجرایی این است که کارشناسان مربوط به پرونده‌های بانکی را موظف به پیگیری مستمر و نزدیک با سیستم بانکی کنند تا در سریع‌ترین زمان ممکن پرداخت‌ها انجام شود.

حبیبی از شبکه بانکی نیز خواست همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشد و گفت: سیستم بانکی باید با ابلاغ به شعب، پرداخت این گروه از تسهیلات را در اولویت قرار دهد، زیرا زمان ما محدود است و باید در همین بازه زمانی این تسهیلات پرداخت شود.

وی با اشاره به لزوم هماهنگی میان بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی، افزود: برای رفع مشکلات پرونده‌ای و مسائل جزئی، کمیته فرعی‌ به مدیریت اداره‌کل اقتصاد و امور دارایی تشکیل شده که نمایندگان بانک‌ها و دستگاه‌های مرتبط باید در آن حضور پیدا کرده و برای رفع موانع همکاری کنند. 

وی اضافه کرد: ضروری است از طرف هر دستگاه اجرایی، یک نماینده در بانک‌ها مستقر شود تا پیگیری لازم درباره پرونده‌ها انجام و پرداخت تسهیلات تسریع شود.

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به پیگیری تفاهم‌نامه‌های اقتصادی سفر رئیس‌ جمهوری به استان، گفت: ۱۲ تفاهم‌نامه در سفر ریاست‌ جمهوری به استان منعقد شده که لازم است در ستاد سرمایه‌گذاری استان بصورت دقیق بررسی و نتیجه آن در جلسات کارگروه اقتصادی ارائه شود. اداره‌کل اقتصاد و امور دارایی استان نیز به عنوان دبیرخانه پیگیری این تفاهم‌نامه‌ها تعیین شده و باید گزارش منظمی از روند پیشرفت ارائه کند.

وی با تاکید بر شفاف‌سازی عملکرد دستگاه‌ها در تحقق این تفاهم‌نامه‌ها، افزود: چنانچه دستگاهی در این مسیر کوتاهی کند، باید عملکرد آن در کارگروه اقتصادی مطرح شود تا همه بدانند چه کسی مسئول کندی کار است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به طرح‌های اولویت‌دار اقتصادی که نیازمند تسهیلات مصوب سفر رئیس‌ جمهوری هستند، گفت: سازوکار مناسبی برای پیگیری این تسهیلات از سوی دبیرخانه طراحی شده، اما روند آن کند است. دبیرخانه باید سریع‌تر پرونده‌ها را تشکیل داده و به سیستم بانکی ارائه کند تا وضعیت ۶۴۱ طرح و ۳۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات مشخص شود. این فرایند نیازمند همت، پیگیری و هماهنگی در سطح ملی است.

وی تأکید کرد: اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی که دبیرخانه پیگیری این مصوبات است، باید پرونده‌ها را بدون نقص تا پایان هفته به بانک‌ها ارسال کند.

استاندار کرمانشاه همچنین با تأکید بر صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری بی‌نام، گفت: دستگاه‌های متولی باید برای صدور هرچه سریع‌تر مجوزهای بی‌نام تلاش کنند. اداره‌کل اقتصاد و امور دارایی نیز باید فرآیند آن را مدیریت کرده تا در سامانه جامع درج شود و سرمایه‌گذاران از هر نقطه دنیا بتوانند این پروژه‌ها را انتخاب کرده و سرمایه‌گذاری کنند.

حبیبی با اشاره به اهمیت انسجام، هماهنگی و شفافیت در اجرای برنامه‌های اقتصادی، تأکید کرد: هر دستگاهی که در مسیر پیشبرد مصوبات و طرح‌های اقتصادی کند عمل می‌کند، عملکردش باید در جلسات کارگروه اقتصادی استان بیان شود. امروز زمان اقدام و تلاش است و همه باید در جهت تحقق اهداف اقتصادی استان با جدیت و مسئولیت‌پذیری عمل کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha