هادی حق شناس یکشنبه، ۲۲ تیر در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی، استاندار اسبق گیلان و معاون عمرانی وی و همچنین ۲۵۷ شهید کارمند استان که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، با بیان اینکه شهدا برای دفاع از ایران و استمرار انقلاب، خون پاکشان را نثار کردند، گفت: ایثار و فداکاری شهدا موجب شد که امروز با امنیت و آرامش و اقتدار در جغرافیای بزرگ ایران عزیز و تحت نظام سیاسی جمهوری اسلامی به خدمت بپردازیم.
وی با مقایسه شرایط کشور با حوادث سال۶۰، افزود: تبیین تاریخ ۴۷ ساله انقلاب اسلامی و به ویژه حوادث و رویدادهای دهه ۶۰ برای نسل حاضر الزامی است.
استاندار گیلان اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه کشور و ملت ایران را نشان دهنده حماقت دشمن دانست و تصریح کرد: اگر دشمن تاریخ ایران و انقلاب اسلامی را می دانست دست به چنین اقدامی نمی زد.
حق شناس با اشاره به ترورهای سال ۶۰ توسط منافقین و گروهک های ضد انقلاب، ادامه داد: به دنبال عزل بنی صدر، شاهد شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران ایشان و پس از آن، شهادت شهید انصاری و شهید نورانی بودیم.
وی از جوانان خواست تاریخ انقلاب را مطالعه کنند و تصریح کرد: شهیدان انصاری و نورانی در روزهایی که انقلاب اسلامی با چالشهای امنیتی جدی مواجه بود، بدون تردید در خط مقدم خدمت ایستادند و با روحیهای جهادی، به استان امنیت و ثبات بخشیدند.
استاندار گیلان با بیان اینکه گروهک های ضد انقلاب در همه استان ها ایجاد ناامنی کرده و به فکر تجزیه کشور و ضربه زدن به انقلاب بودند، خاطرنشان کرد: ایران سال ۱۴۰۴ قابل مقایسه با ایران سال ۶۰ نیست و امروز ملت ایران آگاه و بصیر و یکپارچه در مقابل همه دشمنان ایران و انقلاب ایستاده اند.
وی با اشاره به حمله دشمن به مولفه های قدرت کشور شامل نظامی، هسته ای و علمی، بیان کرد: امروز وظیفه ما تمرکز بر مولفههای اصلی قدرت کشور است و لذا باید بیش از گذشته بر توانمندیهای نظامی و دفاعی و علمی و دانشگاهی و فناوری و هستهای تمرکز کنیم تا قدرت کشور افزایش پیدا کند.
حق شناس با قدردانی از خانوادههای معظم شهدا، حضور خانوادههای شهیدان انصاری و نورانی در این مراسم را نشانه زندهای از استمرار راه شهدا دانست و یادآور شد: شهدا جانشان را دادند تا این انقلاب بماند و امروز باید برای رفاه مردم و حل مشکلات کشور تلاش کنیم، همانند شهید انصاری که به عنوان استاندار گیلان به فکر عمران و آبادانی بود و سفرهای شهرستانی را بدون تشریفات انجام می داد و همواره در میان مردم بود و به حرف های آنان گوش می داد.
حمیده دانش کاظمی، همسر شهید انصاری نیز با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ غنی ایثار و شهادت در جامعه ما، اظهار کرد: فرهنگ ایثار و شهادت برگرفته از فرهنگ عاشورای حسینی است.
وی با بیان اینکه شهدا برای رسیدن به مقام شهادت لحظه شماری می کردند، گفت: شهدا خالص بودند و آرزوی شهادت در راه خدا و انقلاب و کشور را داشتند.
همسر شهید انصاری، از ملت ایران خواست وحدت خود را حفظ کنند و مقاومت داشته باشند و افزود: دشمن از با هم بودن ما می ترسد و مادامی که وحدت و انسجام داریم، دشمن ناکام خواهد ماند.
به گزارش ایسنا، با حضور استاندار و جمعی از مدیران استانی و خانواده های معظم شهدا، محل شهادت شهیدان انصاری و نورانی در خیابان لاکانی رشت گلباران و از سقاخانهای مزین به تمثال مبارک شهیدان انصاری و نورانی که در محل شهادت آنان احداث شده است، رونمایی شد.
شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی، استاندار و معاون عمرانی وی در تاریخ ۱۵ تیر ۱۳۶۰، در چهارمین روز از ماه مبارک رمضان و تنها یک هفته پس از حادثه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، در مسیر عزیمت به محل کار، توسط عوامل گروهک منافقین در رشت به شهادت رسیدند.
انتهای پیام
نظرات