• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404042314002
  • خبرنگار : 50163

همکاری همه‌جانبه مدارس و خانواده‌ها، کلید موفقیت هدایت تحصیلی

همکاری همه‌جانبه مدارس و خانواده‌ها، کلید موفقیت هدایت تحصیلی

ایسنا/زنجان رئیس اداره مشاوره آموزش‌ و پرورش زنجان گفت: موفقیت در هدایت تحصیلی نیازمند مشارکت فعال مدیران، مشاوران، خانواده‌ها و نهادهای اجرایی شهرستانی است.

مهدی نیک‌خواه دوشنبه، ۲۳ تیر در کارگاه آموزشی مشاوران و رابطان مشاوره مدارس شهرستان ابهر با موضوع گام نهایی هدایت تحصیلی با اشاره به اهمیت اجرای گام نهایی هدایت تحصیلی، بیان کرد: نقش مشاوران درباره هدایت تحصیلی تکلیفی و تعیینی نیست، بلکه جنبه توصیه‌ای و راهنمایی دارد که با آگاهی بخشی و ارائه اطلاعات درست درباره رشته‌های تحصیلی و معرفی آنها به دانش‌آموزان در تصمیم‌گیری و طراحی مسیر زندگی تحصیلی - شغلی کمک می‌کند.

وی با اشاره به رویکرد سیستمی و همه جانبه هدایت تحصیلی، گفت: مدیران مدارس به عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین عامل دخیل در امر هدایت تحصیلی هستند و همکاری همه عوامل مدرسه با خانواده‌ها و نیز جلب مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی در سطح شهرستان برای تضمین کیفیت اجرا ضروری است.

نیکخواه در ادامه تقویم اجرایی فرآیند هدایت تحصیلی دانش‌آموزان و زمان‌بندی ثبت نمرات برای اعتراضات، چاپ و صدور نمون برگ هدایت تحصیلی خرداد و شهریور را تشریح و آخرین مهلت ثبت و ویرایش نمرات توسط مدیر را ۲۳ تیر عنوان کرد.

با اعلام این مسئول، صدور نمون برگ‌های هدایت تحصیلی از پایان تیر آغاز خواهد شد که با توجه به اهمیت موضوع، بر لزوم انجام اقدامات مؤثر در بازه زمانی مشخص و حضور فعال مشاوران در مدارس تاکید شد.

وی با اشاره به نحوه فرآیند امتحان تعیین رشته مجدد، موارد استفاده از فرم تعیین وضعیت و هدایت تحصیلی دانش آموزان شهریور، عنوان کرد: برگزاری جلسات توجیهی آموزشی برای والدین و دانش‌آموزان باید با جدیت دنبال شود  و همه مدارس سطح شهرستان نسبت به انجام این طرح باید اهتمام جدی داشته باشند.

او با توضیح اینکه هدایت تحصیلی یکی از حساس‌ترین و اثرگذارترین مراحل نظام آموزشی است که نقش بنیادینی در شکل‌گیری آینده تحصیلی، شغلی و شخصیتی دانش‌آموزان ایفا می‌کند، ادامه داد: این فرآیند با در نظر گرفتن استعداد، علاقه، وضعیت تحصیلی و نیازهای بازار کار، به دانش‌آموز کمک می‌کند تا با آگاهی و شناخت بهتر، مسیر درستی را برای ادامه تحصیل و ورود به اجتماع انتخاب کند.

نیکخواه تأکید کرد: انتخاب نادرست در این مرحله می‌تواند منجر به افت تحصیلی، کاهش انگیزه یا سرخوردگی شغلی در آینده شود، از این‌رو هدایت تحصیلی دقیق، علمی و مشورتی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای تضمین موفقیت پایدار دانش‌آموزان به‌شمار می‌آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha