• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404042314148
  • خبرنگار : 50981

در گفت‎وگو با ایسنا اعلام شد؛

راه‌اندازی ۹ روستابازار جدید تا پایان سال/کالاهای اساسی بدون واسطه تا درِ خانه‌ یزدی‌ها می‌رسد

راه‌اندازی ۹ روستابازار جدید تا پایان سال/کالاهای اساسی بدون واسطه تا درِ خانه‌ یزدی‌ها می‌رسد

ایسنا/یزد مدیر تعاون روستایی استان یزد از راه‌اندازی ۹ مرکز «روستا بازار» با هدف کاهش قیمت کالاهای اساسی، حذف واسطه‌ها و حمایت از تولیدکنندگان بومی، تا پایان سال جاری خبر داد.

سیدحسین دشتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: روستابازارها بستری برای عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی از تولیدکننده به مصرف‌کننده هستند و این  فرصتی برای شهروندان استان فراهم می‌آورد تا بدون حضور واسطه‌های غیرضروری، کالاهای موردنیاز خود را با قیمت مناسب و کیفیت بالا تهیه کنند.

وی با اشاره به اهمیت تقویت زنجیره تأمین از مزرعه تا سفره، افزود: سازمان تعاون روستایی استان یزد با تکیه بر ظرفیت‌های بومی، تعامل مستقیم با کشاورزان و تولیدکنندگان محلی و با رویکرد عدالت‌محور در توزیع، تلاش دارد ضمن حذف واسطه‌گری‌های مخل بازار، شرایطی ایجاد کند تا سود واقعی به دست تولیدکننده برسد و در عین حال، مصرف‌کننده نیز کالایی سالم، تازه و با نرخ عادلانه تهیه کند.

دشتی با اشاره به اینکه در حال حاضر دو شعبه از روستابازارها در استان افتتاح شده‌ است، خاطرنشان کرد: یکی از این روستابازارها در شهر یزد واقع در خیابان هجرت و دیگری در شهر هرات شهرستان خاتم قرار دارد.

به گفته وی، هدف‌گذاری اصلی ایجاد ۵۰۰ مرکز عرضه مستقیم کالا در قالب روستابازارهاست که از این تعداد، ۶۵ مرکز در مرحله اول راه‌اندازی خواهد شد و سهم استان یزد از این طرح نیز به‌ صورت مرحله‌ای افزایش می‌یابد.

مدیر تعاون روستایی استان با تأکید بر اینکه هدف از اجرای این طرح صرفاً فروش مستقیم نیست، تصریح کرد:روستا بازارها به‌عنوان یک راهکار بلندمدت در حوزه تنظیم بازار عمل می‌کنند و با ایجاد این مراکز در تمامی شهرستان‌های استان و متناسب با جمعیت هر منطقه، نه‌تنها به بهبود دسترسی مردم به کالاهای اساسی کمک خواهد شد، بلکه بستری پایدار برای حمایت از تولید ملی و کشاورزان محلی نیز فراهم می‌شود.

وی افزود: روستابازارها همچنین ظرفیت ایجاد اشتغال در مناطق روستایی، افزایش بهره‌وری در نظام توزیع و کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و نگهداری کالا را نیز دارند.

دشتی در پایان یادآور شد: سازمان تعاون روستایی یزد در برنامه‌ای میان‌مدت قصد دارد با توجه به استقبال مردمی و پتانسیل بالای مناطق مختلف استان، در تمامی شهرستان‌ها مراکز عرضه مستقیم راه‌اندازی کندکه هدف نهایی، ایجاد یک شبکه توزیع پایدار و مردمی برای کالاهای اساسی در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و امنیت غذایی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha