• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404042314186
  • خبرنگار : 50214

مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد اعلام کرد

نگاه آینده‌نگرانه جهادکشاورزی یزد در مسیر توسعه کشاورزی نوین

نگاه آینده‌نگرانه جهادکشاورزی یزد در مسیر توسعه کشاورزی نوین

ایسنا/یزد مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد از تسهیل‌گری در اجرای طرح‌های تحولی، دانش محور، مدرن و پایدار با بهره‌گیری از دستاوردهای علمی واحدهای دانش‌بنیان و توان بخش خصوصی خبر داد.

محمدرضا غفاریان ضمن تشریح عملکرد، اقدامات شاخص، تحولی، برجسته و سرمایه‌گذاری‌های راهبردی صورت گرفته در بخش کشاورزی شهرستان یزد در نشست با رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، اعلام کرد: بکارگیری فناوری‌های نوین در راستای کاهش مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری، رشد پایدار و توسعه کشاورزی مدرن باعث بهره‌برداری از اولین واحد یکپارچه گلخانه‌ای استان با سازه مدرن به وسعت ۴۰ هزار مترمربع با ظرفیت ۳۰۰ تن محصول شده است.  

وی افزود: بهره‌برداری از بزرگترین واحد مکانیزه تولید نشاء با مساحت پنج هزار مترمربع و ظرفیت تولید ۳۰ میلیون نشاء و نیز بهره‌برداری از اولین واحد گلخانه‌ای کاشت موز با مساحت ۳هزار۵۰۰ متر مربع از دیگر نتایج استفاده از فناوری‌های نوین است.

این مسئول از دیگر اقدامات مدیرت جهادکشاورزی شهرستان را تولید بذور هیبرید گلخانه‌ای در راستای تکمیل زنجیره تولید با بررسی و ارزیابی هزار و ۴۳۰ لاین مادری، کنترل زیستی آفات با استفاده از شکارگرهای بومی و برنامه‌ریزی تولید محصول سالم، تولید انبوه گیاهان همسان با تکنیک کشت بافت گیاهی، تکثیر سریع ارقام مطلوب و گونه‌های مفید و مقاوم خیار، انار، زیتون و سیب برشمرد.

غفاریان ضمن بیان این که تسهیلگری برای رونق تولید و اشتغال عاملی برای تامین امنیت غذایی جامعه است، اظهار کرد: بهره‌برداری از واحد پرورش بلدرچین با ظرفیت ۱۹۲ هزار قطعه و تولید ۱۰۰ تن گوشت در سال، بهره‌برداری از واحد پرورش کبک ماکیان نوک زرین به ظرفیت ۳۶ هزار قطعه و تولید ۱۰ تن گوشت در سال، تسهیگری برای افزایش تولید شیر و گوشت در مگافارم دو هزار و ۵۰۰ راسی بز مورسیا دشت پازن با ظرفیت تولید سالانه ۴۴۰ تن شیر و ۲۵ تن گوشت از اقدامات صورت گرفته در این راستاست.  

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی یزد، این مسئول در پایان در مورد نتایج برنامه‌های جهادکشاورزی شهرستان مرکز استان در جهت افزایش توان اقتصادی و توسعه پایدار با نگاهی آینده‌نگرانه به تولید و گردشگری نیز تصریح کرد: بهره‌برداری از واحد گردشگری کشاورزی باغ شتری کهن دژ فهرج؛ احیای سنت‌های بومی، آشنایی با سبک زندگی کویری و پرورش شتر و نیز افزایش درآمد زنان سرپرست خانوار با بهره‌برداری از ۳۱ واحد مشاغل خانگی با ظرفیت ۱۰۰ تن در سال قارچ خوراکی می‌تواند به افزایش پایداری امنیت غذایی استان کمک بسزایی کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha