• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404042414875
  • خبرنگار : 50402

مدیر درمان تأمین اجتماعی همدان خبرداد

پرداخت بخش عمده بدهی‌های تأمین اجتماعی به مراکز درمانی/اخراج ۲ پزشک متخلف

پرداخت بخش عمده بدهی‌های تأمین اجتماعی به مراکز درمانی/اخراج ۲ پزشک متخلف

ایسنا/همدان مدیر درمان تأمین اجتماعی استان همدان از پرداخت بخش عمده بدهی‌های این نهاد به مراکز درمانی استان خبر داد و گفت: تا پایان بهمن‌ سال گذشته بدهی سازمان تأمین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی تسویه شده و بدهی داروخانه‌ها نیز تا پایان اسفند و سایر مراکز تا پایان دی‌ پرداخت شده است.

دکتر حسن عروتی موفق روز سه‌شنبه ۲۴ تیر در جمع اصحاب رسانه با اشاره به ارائه خدمات درمانی به ۸۳۰ هزار بیمه‌شده در سطح استان، اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی به دو شیوه مراکز ملکی و درمان غیرمستقیم خدمات ارائه می‌دهد. در حال حاضر دو بیمارستان و هفت مرکز سرپایی تحت پوشش داریم و سال گذشته بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از خدمات مراکز ما بهره‌مند شدند.

وی افزود: بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر به داروخانه‌ها مراجعه کرده‌اند، ۲۴۰ هزار نفر از خدمات آزمایشگاهی، ۵۷ هزار نفر به کلینیک مامایی، بیش از ۱۳ هزار نفر برای ام‌آرآی، ۳۳ هزار نفر بستری، ۲۲ هزار مورد عمل جراحی و ۶۵۰۰ مورد زایمان به‌صورت رایگان انجام شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه بیش از ۱۲۰۰ مرکز تشخیصی و درمانی طرف قرارداد هستند، ادامه داد: سال گذشته افزون‌ بر ۱۶۰۰ میلیارد تومان به این مراکز پرداخت کردیم. همچنین با بیش از ۴۰۰ پزشک قرارداد همکاری داریم.

خدمات رایگان ناباروری و ارتقای کرامت مراجعان

عروتی موفق با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن خدمات ناباروری طبق سیاست‌های جمعیتی کشور، بیان کرد: در سال گذشته برای ۲۰۸۰ زوج نابارور پرونده تشکیل شده و این افراد از خدمات رایگان بهره‌مند شده‌اند.

وی حفظ کرامت مراجعان را از اولویت‌های مهم حوزه درمان دانست و افزود: براساس نظرسنجی‌های انجام‌شده، میزان رضایتمندی مراجعان به ۸۵ درصد رسیده است و تلاش می‌کنیم این رقم را افزایش دهیم. درمانگاه‌ها که پیش‌تر تک‌شیفت بودند، اکنون دو شیفت فعال هستند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان همدان با اشاره به توجه ویژه به بیماران سالمند، گفت: پنج بیماری مزمن شامل دیابت، فشار خون، بیماری‌های اعصاب و روان، قلبی و تیروئید به‌عنوان بیماری‌های هدف در این طرح تعریف شده و برای بیماران دارای این شرایط پرونده تشکیل شده و خدمات مستمر دریافت می‌کنند.

وی به پیشرفت‌های حوزه نوبت‌دهی اشاره کرد و گفت: اکنون بیش از ۶۰ درصد نوبت‌ها به‌صورت غیرحضوری ارائه می‌شود و در زمینه اطلاع‌رسانی و آموزش عمومی اقدامات خوبی انجام شده است.

افزایش خدمات تخصصی و توسعه فضاهای درمانی

عروتی موفق از حضور ۲۴ ساعته متخصصان زنان، بیهوشی و اطفال در دو بیمارستان تأمین اجتماعی استان خبر داد و افزود: این طرح بازخورد بسیار مثبتی داشته و در حال حاضر رتبه نخست زایمان طبیعی در استان را در اختیار داریم. همچنین در حال راه‌اندازی ۱۲ اتاق MDR برای هتلینگ هستیم که در آن‌ها تمامی خدمات به مادر به‌صورت متمرکز و همراه با حضور همراه ارائه خواهد شد. این خدمات برای بیمه‌شدگان کاملاً رایگان است.

وی اضافه کرد: استان‌های کرمانشاه، کردستان و لرستان نیز برای انجام زایمان به مراکز ما مراجعه می‌کنند. دو بیمارستان آتیه همدان و غرضی ملایر موفق به کسب درجه یک از سوی وزارت بهداشت شده‌اند؛ در حالی که در گذشته برخی بیمارستان‌های استان در رتبه‌های دوم و سوم قرار داشتند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان همدان ادامه داد: برای بیمارستان آتیه مجوز ۵۰۰۰ متر و برای بیمارستان غرضی مجوز بیش از ۴۰۰۰ متر برای توسعه درمانگاه‌ها صادر شده و عملیات اجرایی در حال انجام است.

آمادگی در بحران و چالش‌های پیش‌رو

عروتی موفق با اشاره به آمادگی کامل این نهاد در بحران اخیر جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: در این مدت اعلام آمادگی کامل کردیم و در هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی، ۵۰ تخت در بیمارستان آتیه و ۴۳ تخت در بیمارستان غرضی تجهیز و آماده‌سازی شد. همچنین ذخیره دارویی، جیره خشک و مولد برق اضطراری پیش‌بینی شده بود. بازنشستگان نیز برای مشارکت در مقابله با بحران اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی با اشاره به دو چالش اصلی حوزه درمان، گفت: یکی از چالش‌های ما عدم تناسب بین عرضه و تقاضاست. همچنین در برخی رشته‌ها مانند ارتوپدی و جراحی مغز و اعصاب با کمبود پزشک مواجه هستیم.

عروتی موفق همچنین به ظرفیت بالای بیمارستان آتیه برای پذیرش بیماران بین‌المللی اشاره کرد و گفت: اگرچه مجوز پذیرش بیمار خارجی صادر شده، اما به دلیل غیرفعال بودن فرودگاه، جذب توریست سلامت محدود شده است. با این حال، در همایش گردشگری سلامت فرصت خوبی برای معرفی بیمارستان فراهم شد و چند شرکت نیز برای همکاری اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: دو پزشک که با بیمارستان‌های ما همکاری داشتند به دلیل دریافت مبلغ خارج از تعرفه و غیرمجاز، اخراج شدند. اگر شکایتی وجود داشته باشد به شدت برخورد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha