حسینعلی امیری سهشنبه ۲۴ تیر در دیدار با مدیرکل و جمعی از معاونان سازمان تأمین اجتماعی فارس با اشاره به نقش تأمین اجتماعی در ساختار کلان دولت، تحولات اجتماعی و ضرورت بازاندیشی در شیوههای تأمین رفاه عمومی را در شکلگیری تأمین اجتماعی موثر دانست.
وی، نامگذاری هفتهای با نام تأمین اجتماعی را نشانه گستره اثرگذاری، فراگیری اجتماعی و پیوند تاریخی این نهاد با نیازهای بشر عنوان کرد و آن را حامل نوعی هویت تاریخی خواند.
امیری با اشاره به تاریخچه حمایت اجتماعی در حیات طیبه امام علی (ع)، روند تحول ساختار تأمین اجتماعی را تشریح و اندیشه تکامل یافته آن را در دوره مدرن یادآور شد که به عنوان یک نهاد اجرایی و اداری، نقش دولت را در هدایت و ساماندهی جامعه تکمیل میکند.
نماینده عالی دولت در استان فارس به اهمیت تأمین اجتماعی در نظام حقوقی کشور اشاره و تصریح کرد: اسناد منتشر شده از سوی این نهاد در فرایندهای اجرایی، اسناد رسمی تلقی میشود و جایگاه قانونی مذکور نشانهای روشن از توجه قانونگذار به ابعاد راهبردی این حوزه است.
امیری همچنین اهمیت مطالعات تطبیقی و بهرهگیری از تجربه سایر کشورها را در راستای توسعه فعالیتهای راهبردی و ارتقای نظام تأمین اجتماعی یادآور شد.
ارتقاء امنیت اطلاعات و صیانت از دادهها، امنیت سرورها، یکپارچهسازی سامانهها در سطح شهرستانها و طراحی سامانههای خدمترسانی با لحاظکردن توانمندیهای کاربران، بخش دیگری از سخنان استاندار فارس بود که در زمینه تحول خدمات سازمان تأمین اجتماعی بدان اشاره کرد.
استاندار فارس همچنین در خصوص طرحهایی برای حمایت بیشتر از اقشار کمبرخوردار برای دسترسی به خدمات تأمین اجتماعی و همچنین ساخت مراکز درمانی با نگاه فرامنطقهای و طراحی خدماتی با محوریت رفاه ملی، پیشنهاداتی ارائه کرد.
امیری مدیریت مؤثر را مستلزم تشخیص چالشهای پیشرو، اجرای هوشمندانه قوانین و آمادهسازی ساختارهای جایگزین برای شرایط بحرانی دانست.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، ایرج نادری، مدیرکل تأمین اجتماعی فارس هم در این نشست گفت: فارس با ۳۷ واحد اجرایی، ۱۴ کارگزاری و ۱۶ شعبه اقماری تأمین اجتماعی، پس از استان اصفهان در جایگاه دوم کشور قرار دارد و در حال حاضر، بیش از دو میلیون و ۴۸۰ هزار نفر در این استان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند و ۸۱ هزار کارگاه فعال به ارسال لیست بیمه اقدام میکنند.
انتهای پیام
نظرات