• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404042415031
  • خبرنگار : 50181

به همت سازمان جهاد دانشگاهی

«مدرسه رباتیک» کرمانشاه افتتاح شد

«مدرسه رباتیک» کرمانشاه افتتاح شد

ایسنا/کرمانشاه مدرسه رباتیک کرمانشاه به همت سازمان جهاد دانشگاهی استان آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، مسلم حدیدی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه، روز سه شنبه(24 تیر) در آیین افتتاح اولین مدرسه رباتیک کرمانشاه، یکی از معضلات کنونی کرمانشاه را نرخ بالای بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اعلام کرد که بالای ۴۰ درصد است و افزود: با توجه به تلاش‌هایی که صورت گرفته، نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی شیب نزولی داشته است.

وی فراهم شدن زیرساخت‌های مناسب خصوصا در زمینه مهارت‌آموزی را از جمله مواردی دانست که به کاهش نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان کمک کرده و ادامه داد: جهاد دانشگاهی کرمانشاه نیز ورود به فعالیت‌های مهارت آموزی را به عنوان یکی از رسالت‌های اصلی خود آغاز کرده است.

حدیدی گفت: از دو سال قبل با همکاری دستگاه‌های مختلف زیرساخت‌های بسیار خوبی را برای توسعه مهارت آفرینی فراهم کردیم، بگونه‌ای که اکنون آکادمی هوش مصنوعی، مدرسه برنامه‌نویسی، مرکز گیم و انیمیشن غرب کشور، مرکز اینترنت اشیاء و ... را در سازمان جهاد دانشگاهی استان راه‌اندازی کرده‌ایم.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه یکی از اقدامات دیگری که از سوی جهاد دانشگاهی و با همکاری آموزش و پرورش صورت گرفته را بازدید بالغ بر هزار دانش‌آموز از فضای ساختاری و بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی اعلام کرد و ادامه داد: این امر کمک می‌کند دانش‌آموزان از فضای آموزشی صرف فاصله گرفته و با فضای واقعی کسب و کار آشنا شوند.

حدیدی با بیان اینکه امروز در جهاد دانشگاهی کرمانشاه حدود ۳۵۰ واحد فناور داریم که برخی از آنها درآمدهای قابل توجهی دارند، تاکید کرد: اگر بنا داریم کرمانشاه از نرخ بالای بیکاری فاصله بگیرد، باید به سمت تولیدات پاک مانند برنامه‌نویسی، گیم و انیمیشن و... برویم.

وی گفت: بعد از اینکه به مرحله تولید در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان رسیدیم، در گام بعدی صادرات برای ما بسیار راحت خواهد بود، زیرا کرمانشاه به عنوان سکوی صادرات اقتصاد دانش‌بنیان به کشور عراق انتخاب شده و از این مسیر می‌توانیم صادرات قابل توجهی داشته باشیم.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه به راه‌اندازی مدرسه رباتیک در جهاد دانشگاهی کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: رویکرد این مدرسه تِرمیک بوده و سیکل پشت سرهمی را برای آموزش دنبال می‌کند.

حدیدی ابراز امیدواری کرد، با رویکرد خوبی که در این مدرسه رباتیک فراهم شده، در آینده نزدیک اتفاقات مثبتی را در حوزه دانش رباتیک در کرمانشاه شاهد باشیم.

ارائه خدمات به بیش از ۶۰ هزار نفر در سال گذشته در جهاد دانشگاهی کرمانشاه

مهدی عبدالمالکی معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه نیز در این مراسم با بیان اینکه جهاد دانشگاهی همواره در حوزه آموزش الگویی برای کیفیت کار خود تعریف کرده و از همین رو توانسته در عرصه آموزش اثرگذار باشد، اظهار کرد: سال گذشته در مجموعه آموزشی جهاد دانشگاهی به حدود ۶۰ هزار نفر خدمات آموزشی ارائه دادیم و تلاش ما نیز بر این بود که ورود افراد به حوزه آموزش جهاد داانشگاهی، بواسطه آموزش‌هایی که دریافت کرده اند، با خروج آنها متفاوت باشد.

وی تاکید کرد: جهاد دانشگاهی امروز در حوزه‌های مختلف آموزشی و مهارتی اقدامات قابل توجهی انجام داده است، از جمله راه‌اندازی مدرسه برنامه‌نویسی که خروجی آن از چند سال قبل تاکنون بسیار مفید بوده است.

عبدالمالکی با بیان اینکه در حوزه آموزش‌های مرتبط با شبکه و امنیت نیز قوی‌ترین ساختار را در غرب کشور داریم، یادآور شد: امروز فارغ‌التحصیلان ما در رشته کامپیوتر دیگر بیکار نمی‌مانند.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه از راه‌اندازی آکادمی هوش مصنوعی در جهاد دانشگاهی کرمانشاه نیز یاد کرد که دورنمای بسیار مناسبی دارد و افزود: آموزش‌های رباتیک را نیز از سال گذشته شروع کردیم و در این مدت بالغ بر هزار نفر آموزش‌های مرتبط با رباتیک را در رده‌های سنی مختلف پنج تا ۱۸ سال دریافت کردند.

وی معتقد است، آموزش‌های رباتیک نه تنها تفکر خلاقانه در کودکان را تقویت می‌کند، بلکه به کودکان قدرت حل مسئله، اعتماد به نفس و توسعه مهارت فردی را ارائه می دهد.

عبدالمالکی از ‌راه‌اندازی مدرسه رباتیک در جهاد دانشگاهی کرمانشاه نیز یاد کرد و گفت: چنین مدرسه‌ای با این رویکرد برای اولین بار در غرب کشور احداث شده و به زودی بخش الکترونیک نیز به آن اضافه خواهد شد.

تدوین سند توسعه اقتصاد دیجیتال کرمانشاه

در ادامه ابوالفضل محمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه از اهمیت فناوری در دنیای امروز یاد کرد و گفت: جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز به نوعی نشان داد امروز در دنیای جنگ فناوری قرار داریم و باید در این زمینه توانایی‌های خود را تقویت کنیم.

وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه در زمینه فناوری اقدامات قابل توجهی صورت گرفته، اظهار کرد: سند توسعه اقتصاد دیجیتال کرمانشاه را تدوین کرده ایم.

محمدی اولین گام برای تحقق این سند را توسعه زیرساخت‌ها اعلام کرد و ادامه داد: در همین راستا کرمانشاه به عوان اولین کلانشهر ایران در زمینه توسعه فیبر نوری اقدام کرد و اکنون بیشترین تعداد مشترک در کشور را داریم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه همچنین از احداث ۱۸ سایت ۵G در کرمانشاه نیز خبر داد و گفت: سرعتی که در این بخش فراهم شده نیز ۳۰۰ تا ۸۰۰ مگابیت بر ثانیه است.

وی به راه‌اندازی مدرسه رباتیک در کرمانشاه نیز اشاره کرد و افزود: روش‌های آموزشی در این مدرسه باید متناسب با سن و دانش کودکان باشد، نه مبتنی بر آموزش‌های دانشگاهی.

محمدی ابراز امیدواری کرد با فعالیت این مدرسه، بتوانیم در آینده نه چندان دور، مسابقات بین‌المللی رباتیک را در کرمانشاه برگزار کنیم.

سلیمی مدیر و موسس مدرسه رباتیک کرمانشاه نیز با اشاره به اینکه از سال گذشته فعالیت‌های آموزشی در حوزه رباتیک در جهاد دانشگاهی کرمانشاه آغاز شده، گفت: در این مدت ۱۴۰۰ نفر آموزش دیدند و برای ۱۸ نفر نیز به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است.

وی ابراز امیدواری کرد، به زودی شاهد اعطای نمایندگی مدرسه رباتیک و آموزش‌های مرتبط با آن به دیگر استان‌های کشور باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha