سیدحسین حسینی در حاشیه بازدید از واحد جوجهکشی و پرورش قرقاول در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: این واحد با ظرفیت ۱۵ هزار قطعه، توانسته است از آغاز سال جاری، دو هزار قطعه قرقاول تولید کند.
وی بیان کرد: زنجیره تولید در این واحد شامل مراحل متنوعی از جمله نگهداری مولد، جوجهکشی، پرورش نیمچه و در نهایت تولید قرقاول گوشتی است.
مدیر جهاد کشاورزی گلبهار بر لزوم حمایت از واحدهای تولیدی برای افزایش میزان تولید و بهبود کیفیت محصولات تأکید کرد و گفت: حمایت از واحدهای تولیدی از اولویتهای اصلی این اداره است.
وی با توجه به اهمیت تولید گوشت قرقاول بعنوان یک منبع پروتئینی باکیفیت، اظهار کرد: امیدواریم با توجه به حمایتهای لازم، ظرفیت تولید این واحد در آینده افزایش یابد.
حسینی با بیان اینکه این افزایش تولید میتواند سهم شهرستان گلبهار را در تأمین نیازهای بازار این محصول بیشتر کند، تصریح کرد: تقویت تولید گوشت قرقاول نهتنها به رشد اقتصاد محلی کمک میکند، بلکه به ایجاد اشتغال و بهبود شرایط زندگی در این منطقه نیز منجر خواهد شد.
گلبهار با وسعت چهار هزار هکتار در ۳۵ کیلومتری شمال غربی مشهد در امتداد جاده مشهد - چناران واقع است.
انتهای پیام
نظرات