• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404042515455
  • خبرنگار : 90057

ان‌بی‌سی: هکرهای چینی بیش از ۹ ماه گارد ملی حداقل یک ایالت آمریکا را هک کرده‌اند

ان‌بی‌سی: هکرهای چینی بیش از ۹ ماه گارد ملی حداقل یک ایالت آمریکا را هک کرده‌اند

وزارت دفاع آمریکا دریافته که یک گروه جاسوسی سایبری چینی، حداقل به مدت یک سال، شبکه گارد ملی یک ایالت را هک کرده است.

به گزارش ایسنا، ان بی سی در گزارش خود اعلام کرد: این هکرها که مسئول یکی از گسترده‌ترین کمپین‌های جاسوسی سایبری علیه ایالات متحده تا به امروز بوده‌اند، ادعا می‌کنند که حتی فراتر از آنچه قبلاً تصور می‌شد، نفوذ کرده‌اند و ممکن است اطلاعات حساس نظامی یا انتظامی را به دست آورده باشند.

مقامات هنوز در تلاشند تا میزان داده‌های لو رفته را کشف کنند. یادداشتی از وزارت امنیت داخلی در ماه ژوئن که یافته‌های پنتاگون را توصیف می‌کند، می‌گوید این گروه که با نام مستعار Salt Typhoon شناخته می‌شود، از مارس ۲۰۲۴ تا دسامبر ۲۰۲۴ «به طور گسترده شبکه گارد ملی ارتش ایالات متحده را به خطر انداخته است.»

این یادداشت مشخص نکرده است که کدام ایالت تحت تأثیر قرار گرفته است. این گزارش از طریق سازمان غیرانتفاعی شفافیت امنیت ملی Property of the People که آن را از طریق درخواست آزادی اطلاعات به دست آورده است، در اختیار ان بی سی نیوز قرار گرفت.

وزارت دفاع به درخواست اظهار نظر پاسخی نداد.

سخنگوی دفتر گارد ملی، این نفوذ را تأیید کرد اما از به اشتراک گذاشتن جزئیات خودداری کرد. سخنگو گفت: «اگرچه نمی‌توانیم جزئیات خاصی در مورد حمله یا پاسخ خود به آن ارائه دهیم، می‌توانیم بگوییم که این حمله مانع از انجام مأموریت‌های محوله گارد ملی در سطح ایالتی یا فدرال نشده است و NGB همچنان به بررسی این نفوذ برای تعیین دامنه کامل آن ادامه می‌دهد.»

سخنگوی سفارت چین در واشنگتن این کمپین را انکار نکرد، اما گفت که ایالات متحده نتوانسته است ثابت کند که چین پشت هک‌های Salt Typhoon است. سخنگو گفت: «حملات سایبری تهدیدی مشترک است که همه کشورها، از جمله چین، با آن مواجه هستند.» وی افزود که ایالات متحده «قادر به ارائه شواهد قطعی و قابل اعتمادی مبنی بر ارتباط Salt Typhoon با دولت چین نبوده است.»

سالت تایفون حتی با معیارهای تلاش‌های گسترده جاسوسی سایبری چین نیز به دلیل توانایی‌اش در پرش از یک سازمان به سازمان دیگر، بدنام است. سال گذشته، مقامات آمریکایی دریافتند که این گروه حداقل هشت شرکت بزرگ اینترنتی و تلفنی کشور، از جمله AT&T و Verizon را هک کرده و از دسترسی برای جاسوسی از تماس‌ها و پیام‌های متنی کمپین‌های ریاست جمهوری هریس و ترامپ و همچنین دفتر چاک شومر، رهبر اکثریت سنا در آن زمان، استفاده کرده است.

در حالی که واحدهای گارد ملی بخشی از وزارت دفاع هستند، تحت اختیار ایالت‌های خود نیز هستند. برخی از آنها عمیقاً با دولت‌های محلی یا نیروهای انتظامی ادغام شده‌اند که ممکن است به هکرهای سالت تایفون توانایی نفوذ به سازمان‌های دیگر را داده باشد.

گزارش وزارت امنیت داخلی نشان می‌دهد که این هک «احتمالاً داده‌هایی را در اختیار پکن قرار داده است که می‌تواند هک واحدهای گارد ملی ارتش سایر ایالت‌ها و احتمالاً بسیاری از شرکای امنیت سایبری آنها در سطح ایالتی را تسهیل کند.»

یادداشت وزارت امنیت داخلی خاطرنشان می‌کند که گارد ملی در ۱۴ ایالت با «مراکز ادغام» نیروهای انتظامی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات همکاری می‌کند. این وزارتخانه اعلام کرد که هکرها به نقشه‌ای از موقعیت‌های جغرافیایی در ایالت مورد هدف، نمودارهایی از نحوه راه‌اندازی شبکه‌های داخلی و اطلاعات شخصی اعضای سرویس دسترسی پیدا کردند.

در ماه ژانویه، وزارت خزانه‌داری - که اخیراً هدف حملات هکری ادعایی چینی‌ها نیز قرار گرفته است - یک شرکت سیچوان را به دلیل کمک ادعایی به وزارت امنیت دولتی پکن در انجام عملیات Salt Typhoon تحریم کرد.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha