مجید فرهزاد با اشاره به اینکه از ابتدای طرح مقابله با مراکز غیر مجاز رمز ارز در استان با همکاری پلیس امنیت اقتصادی و نیروهای انتظامی، تاکنون ۲۱۱ مرکز با ۳۵۵ دستگاه ماینر غیر مجاز شناسایی و مورد پیگرد قانونی قرار گرفته است، اظهار کرد: میزان توان مدیریت شده تعداد کل مراکز غیر مجاز مکشوفه تاکنون ۱۲ مگاوات و میزان انرژی مدیریت شده آن ۲۱ هزار و ۳۹۸ مگاوات ساعت برآورد شده که در روزهای گذشته دو مرکزغیر مجاز استخراج رمز ارز در شهرستانهای لردگان بروجن شناسایی، جمعآوری و به مراجع قضایی معرفی شد.
وی در ادامه افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون با توجه به رصد مستمر این شرکت و کارگروه مربوطه تعداد ۲۸۳ ماینر از ۱۳ مرکز غیر مجاز کشف و شناسایی شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری، فرهزاد گفت: هم استانیها میتوانند در صورت مشاهده استفاده غیر مجاز افراد از انرژی برق برای استخراج رمز ارزها ، مراتب را از طریق پلیس ۱۱۰ و یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ اعلام کنند تا ضمن رعایت سطح محرمانگی از پاداشهای مربوطه برخوردار شوند.
انتهای پیام
نظرات