• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404042515753
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

توصیه‌هایی برای کنکوری‌ها

توصیه‌هایی برای کنکوری‌ها

ایسنا/کرمانشاه یک مشاور تحصیلی با ارائه توصیه‌هایی به کنکوری‌ها، از آنها خواست در روزهای مانده به کنکور از بحث و گفت و گو با دیگران درباره میزان آمادگی‌شان پرهیز کنند.

محمدحسین نیکتاش در آستانه برگزاری نوبت دوم کنکور در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه تجربه نشان داده تنها مطالعه کافی و یادگیری برای موفقیت در کنکور کافی نیست، اظهار کرد: مدیریت استرس چه در روزهای قبل از کنکور و چه در روز برگزاری کنکور نقش مهمی در موفقیت در این آزمون دارد.

وی با ارائه پنج توصیه به کنکوری‌ها برای روزهای قبل از برگزاری کنکور، گفت: اولین توصیه این است که کنکوری‌ها در روزهای مانده به کنکور از تماس با دوستان و آشنایان و صحبت کردن در خصوص اینکه چقدر درس خوانده‌ای، چقدر آمادگی داری و... پرهیز کنند.

نیک تاش افزود: توصیه دوم این است که کنکوری‌ها در این چند روز مانده تا کنکور دیگر برای یادگیری مطالب جدید درسی که سخت بوده وقت نگذارند و اگر تاکنون مطلبی را یاد نگرفته‌اند، دیگر برای یادگیری آن تلاش و تمرکز نکنند، زیرا این کار می تواند باعث ایجاد استرس در آنها شود.

وی با بیان اینکه آشنایی با مکان حوزه امتحانی در روزهای قبل از برگزاری کنکور بسیار مهم است، گفت: توصیه می‌شود کنکوری‌ها روز قبل از کنکور حتما مکان حوزه امتحانی خود را پیدا کنند تا روز برگزاری کنکور دچار استرس پیدا کردن محل حوزه امتحانی‌ نشوند.

این مشاور تحصیلی با بیان اینکه گاها برخی افکار مزاحم سراغ برخی داوطلبان شرکت در کنکور می‌آید، گفت: دور کردن این افکار مزاحم تکنیک‌هایی دارد که با کمک آنها می‌توان بر این مشکل غلبه کرد. به عنوان نمونه این افراد می‌توانند با پرداختن به سرگرمی‌هایی که برایشان لذت بخش است این افکار را از خودشان دور کنند.

وی ادامه داد: همچنین توصیه می‌شود اگر کنکوری‌ها دچار علائم اضطراب امتحان مانند دل درد، حالت تهوع، تنگی نفس، خشکی دهان، تپش قلب و یا عرق کردن کف دست هستند، حتما به متخصصین مراجعه کنند. این افراد باید به روان درمان‌گر مراجعه کنند، اما با توجه به اینکه روند درمان روان درمانگرها معمولا طولانی است، می‌توانند در این زمان به متخصصین اعصاب و روان مراجعه کنند، البته لازم است حتما به این متخصصین بگویند که کنکوری هستند تا از تجویز داروهای خواب آور برایشان پرهیز کنند.

وی در ادامه توصیه‌هایی نیز برای روز کنکور داشت و گفت: اولین توصیه این است که کنکوری‌ها در روز برگزاری آزمون حتما تغذیه مناسبی داشته باشند تا دچار ضعف و افت قند خون نشوند.

نیک تاش افزود: همچنین توصیه می‌شود کنکوری‌ها در زمان برگزاری آزمون توجهی به رفتار دیگر داوطلبان و یا مراقبین نداشته باشند و کار خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: اگر صندلی یا شرایط مکان برگزاری آزمون همچون وضعیت نور یا تهویه مناسب نیست، باید بدون تعارف به مسئولین حوزه امتحانی بگویند و آنها موظفند شرایط فیزیکی مناسب را برای کنکوری‌ها مهیا کنند.

وی گفت: همچنین به کنکوری ها توصیه می شود ابتدا پاسخ سؤالاتی را بدهند که ۱۰۰ درصد به درست بودن آنها اطمینان دارند و سؤالاتی که به پاسخ آنها تردید دارند را علامت زده و چنانچه وقت داشتند به آن سؤالات رجوع کرده و روی آنها تمرکز کنند. به داوطلبان توصیه می‌شود به هیچ عنوان به صورت شانسی به سؤالات پاسخ ندهند، چرا که نمره منفی داشته و رتبه آنها را پایین می‌آورد.

این مشاور تحصیلی همراه داشتن ساعت برای مدیریت زمان را نیز به کنکوری‌ها توصیه کرد.

وی چند توصیه هم به خانواده‌هایی که فرزندان کنکوری دارند داشت و از آنها خواست رفت و آمد و میهمانی را در روزهای باقی مانده تا کنکور متوقف کنند و از ایجاد فضای تنش‌آلود در خانواده بپرهیزند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha