احمد زاهری، رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان، درباره این همکاری اظهار کرد: در سایه این توافق و با قرار گرفتن ظرفیتهای کمنظیر جهاد دانشگاهی و اداره کل اوقاف در کنار یکدیگر، فرصت بزرگی برای استفاده مطلوب از زمینهای موقوفه ایجاد شده تا گام مهمی در تولید و فرآوری گیاهان دارویی و کمک به صنعت دارویی کشور برداشته شود.
وی ضمن اشاره به بازدید مشترک این دو نهاد از زمینهای مستعد و زراعی اوقاف در میناب افزود: امید داریم با تکیه بر تجربه پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی و شرایط ویژه اقلیمی منطقه، پروژه کشت و فرآوری گیاهان دارویی به الگویی موفق و پایدار تبدیل شود.
زاهری با بیان اینکه بهرهبرداری از زمینهای کشاورزی موقوفه بستری برای اشتغالزایی و رشد اقتصادی استان فراهم میکند، تصریح کرد: توسعه کشت گیاهان دارویی ضمن ایجاد فرصتهای جدید شغلی و رونق اقتصادی منطقه، میتواند گام بلندی در تامین مواد اولیه صنایع دارویی بردارد.
رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان عنوان کرد: در جریان بازدید میدانی از طرح، تأمین آب به عنوان یکی از چالشهای اصلی اجرای پروژه شناخته شد.
وی با بیان اینکه رفع این چالش یکی از اولویتهای مهم در ادامه مسیر است، افزود: مقرر شد طی نشستی با حضور منوچهر خوشدل، رئیس آب و فاضلاب شهری میناب، و محسن اسفندیارپور، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان، راهکارهای مؤثر برای رفع این مشکل بررسی و اقدامات عملیاتی لازم برای تسریع در اجرای پروژه انجام شود.
وی همچنین با اشاره به برخی چالشها در مسیر اجرای این طرح گفت: در جریان بازدید میدانی، نیاز به تامین آب مورد نیاز برای اجرای موثر پروژه شناسایی و مقرر شد در جلسهای با حضور منوچهر خوشدل، رئیس آب و فاضلاب شهری میناب و محسن اسفندیار پور رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان راهکارهای رفع این مشکل بررسی و عملیاتی شود.
رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: بدون تردید، مشارکت و همافزایی دستگاههای اجرایی استان محور تحقق پروژههای بزرگ حوزه کشاورزی و دارویی است و امیدواریم با رفع موانع زیرساختی، شاهد آغاز عملیاتی شدن این طرح و تحول در حوزه گیاهان دارویی استان باشیم.
انتهای پیام
نظرات