• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404042616545
  • خبرنگار : 50037

استاندار همدان:

ضرورت واگذاری اختیارات و حمایت از تولید به استانداران

ضرورت واگذاری اختیارات و حمایت از تولید به استانداران

ایسنا/همدان استاندار همدان با اشاره به تجربه موفق مدیریت محلی در بحران اخیر، خواستار تفویض اختیارات بیشتر به استان‌ها برای تصمیم‌گیری مؤثر در عرصه‌های مختلف از جمله تولید، مدیریت انرژی و سیاست‌گذاری شد.

حمید ملانوری شمسی پنجشنبه ۲۶ تیر در دیدار معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه کسی که در خط مقدم است باید اختیار داشته باشد، اظهار کرد: در جریان بحران ۱۲ روزه اخیر، استان همدان بدون اتکا به مرکز توانست امور را به‌خوبی مدیریت کند که این تجربه، ظرفیت بالای استان‌ها را در اداره مستقل امور اثبات کرد.

وی با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه تولیدات بانوان در همدان این رویداد را نمادی از توانمندی زنان در عرصه اقتصاد دانست و افزود: اگر بستر لازم فراهم شود، بانوان می‌توانند نقش کلیدی در توسعه تولید ایفا کنند.

ملانوری در ادامه، مدیریت مؤثر مصرف انرژی در استان را نمونه‌ای دیگر از کارآمدی دولت محلی دانست و بیان کرد: با اولویت دادن به واحدهای تولیدی در برنامه‌ریزی برق، هم از تعطیلی خطوط تولید جلوگیری شد و هم آسیب به خانوارها به حداقل رسید.

وی با انتقاد از برخی تعصبات و ناهماهنگی‌های موجود در سطح ملی، خواستار اصلاح سازوکارهای تصمیم‌گیری در وزارت صمت شد و گفت: تولیدکننده نباید در بلاتکلیفی و سردرگمی بماند؛ وزارت صمت باید رویکردی شفاف و منسجم برای حمایت از این بخش ارائه دهد.

استاندار همدان همچنین تصریح کرد: طراحی و اجرای «طرح سرزمینی» به عنوان الگویی موفق در سطح کشور  نخستین‌بار در همدان اجرایی شد که  نمونه‌ای از نقش‌آفرینی استان‌ها در سیاست‌گذاری است.

استاندار همدان با استناد به تأکیدات مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور بر لزوم تفویض اختیار به استان‌ها، تاکید  کرد: وزارتخانه‌ها باید با اعتماد به ظرفیت‌های محلی، فرآیند تصمیم‌سازی را از مرکز به استان‌ها واگذار کنند ضمن اینکه تحقق جهش تولید در گرو کاهش بروکراسی و استفاده حداکثری از توان استان‌هاست.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان همدان، ملانوری شمسی با اشاره به چالش‌های ناشی از تغییرات اقلیمی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه زیست‌بوم نوآوری را از اولویت‌های جدی مدیریت استان برشمرد.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت هم تأکید کرد: وزارت صمت آمادگی دارد در چارچوب تفویض اختیارات، استان‌ها را برای رفع موانع تولید و ارتقای بهره‌وری یاری دهد.

ابراهیم شیخ گفت: در همین راستا مدل همدان در بازدید میدانی و گفت‌وگوی مستقیم با تولیدکننده، می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر استان‌ها باشد.

وی از دستورالعمل حمایت از تولید به‌عنوان یک ظرفیت قانونی مؤثر یاد کرد و افزود: این مصوبه هیئت دولت، ابزار خوبی برای حمایت از واحدهای تولیدی در استان‌هاست و باید با مدیریت میدانی و تعامل نزدیک با فعالان اقتصادی، به مرحله اجرا برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha