نادرقلی ابراهیمی، امروز ۲۶ تیر در شورای مسکن استان مرکزی که با حضور معاونان وزیر راه و شهرسازی و هیأتی از این وزارتخانه، برگزار شد، اظهار کرد: از وزیر راه و شهرسازی بابت اینکه امروز برای چندمین بار قرار بود در استان مرکزی حضور یابند ولی امروز هم نیامدند گلایه داریم. قطعا سوالاتی که از ایشان داشتیم را همچنان داریم چراکه هنوز مشکلات استان حل نشده است.
وی ادامه داد: پیگیری برای حل مشکلات راه و شهرسازی، تقاضای مردم است و مجموعه نمایندگان استان به جد از وزیر راه و شهرسازی همکاری بیشتر و حضور موثرتری را توقع داریم.
ابراهیمی افزود: متاسفانه استان مرکزی، بیشترین مشکلات حوزه عمرانی را در سطح کشور دارد. بویژه در حوزه مسکن علیرغم اینکه کارهای خوبی انجام شده ولی کارهای بزرگتری مانده است. اگر در حوزه مسکن ملی، روش کار شکل و شمایل دیگری میگرفت ما امروز به این مشکلات نمیخوردیم.
نماینده مردم اراک اضافه کرد: در حال حاضر در کل کشور مشکل مسکن وجود دارد و من استدعا میکنم یک بار هم که شده این جسارت را داشته باشیم و بگوییم روشی که تدبیر کردیم، روش اشتباهی بوده یا نیاز به بازنگری دارد.
ابراهیمی اضافه کرد: علیرغم همه تلاشهایی که مجموعه وزارت راه و رئیس جمهور انجام میدهند ولی کار به خوبی پیش نمیرود و باید در این جهت اقدامات جدیتری صورت بگیرد. در شهر اراک پروژه ۸۱۱۲ واحدی مسکن ملی بعد از چهار سال فقط ۱۹ درصد پیشرفت دارد. این اصلا زیبنده مهندس و طراح و مجری و مدیر دولتی ما نیست و واقعا جای تاسف دارد.
ابراهیمی تصریح کرد: چرای رسیدن پروژه ۸۱۱۲ واحدی به این وضعیت را میدانم ولی امروز در این خصوص صحبت نمیکنم، به جای خودش قطعا وارد خواهم شد و مسائلی را خواهم گفت که بعضا با تعارف پشت سر میگذاریم و اصلا توجهی به آنها نمیکنیم. مملکت امروز نیاز به کار و تلاش دارد نه تعارف و نه مباحثی که به موضوعات سطحی میگذرد.
نماینده مردم اراک تصریح کرد: پروژههای ۸۱۱۲ واحدی، کوی کوثر و ۹۶۰ واحدی شهید سلیمانی اراک مشکلات آب و برق و نیازهای حداقلی شهری مثل بهداری، کلانتری، مدرسه و مسجد دارند. من از استاندار خواهش میکنم برنامه زمانبندی اجرایی پروژهها را به نمایندگان بدهند تا اگر مشکلاتی هست، بنده و سایر نمایندگان به شما کمک دهیم. متاسفانه هیچ افق مشخصی برای این پروژهها نیست.
ابراهیمی با اشاره به مسائل شرکت کیسون، یکی از پیمانکاران پروژه مسکن ملی اراک گفت: چقدر دیگر باید تعیین تکلیف کیسون زمان ببرد. اگر کیسون میخواهد ادامه دهد با ضابطه مشخصی ادامه دهد ولی اگر قرار نیست ادامه دهد، هرچه زودتر اعلام کنید. حداقل بر اساس اطلاعات اولیهای که من دارم کیسون مشمول ماده ۴۶ است و من در این خصوص به شدت و به قوت تقاضای ورود جدی وزارتخانه را دارم.
نماینده مردم اراک گفت: البته به صورت شفاهی به بنده گفتند که خانم وزیر ماده ۴۶ را امضا کرده است. اگر امضا کرده که قطعا باید جایگزین آن را هرچه سریعتر مشخص کنید ولی اگر امضا نکردند و این موضوع به همین صورت بلاتکلیف بماند قطعا عواقبش بیشتر از این خواهد بود و مسئولینی که ترک فعل میکنند قطعا به جای خودش بایستی پاسخ لازم را بدهند.
وی با بیان اینکه جانمایی شهرهای جدید استان مرکزی خوب نیست، تصریح کرد: در شهر مهاجران واگذاری شبکه آب و فاضلاب به شرکت آب و فاضلاب هم تعیین تکلیف نشده است.
وی با تاکید بر اینکه معضلات این چنینی در شهرهای جدید باید تعیین تکلیف شود، گفت: از ۲۰ سال پیش که در این استان مسئولیت داشتم تا الان که دوباره برگشتم هنوز مشکل آب حل نشده است. چند سال قرار است طول بکشد؟
ابراهیمی با بیان اینکه در موضوع جوانی جمعیت نیز مشکلات بسیاری وجود دارد گفت: پروژه محور اراک-فرمهین ۱۷ سال است که ادامه دارد. ما بهترین شرایط علم و فناوری را در جنگ ۱۲ روزه نشان دادیم ولی کاری به این کوچکی را نمیتوانیم انجام دهیم؟
ابراهیمی خواستار تامین ۳۰ درصد سهم منابع دولتی قطعه دوم کنار گذر شمالی اراک شد تا با توجه به آلودگی هوا و بار ترافیکی داخل اراک، هرچه زودتر این ۲۲ کیلومتر نهایی وارد مدار شود و افزود: مسیر قره کهریز، مسیر فرمهین-خنجین-کمیجان- قهاوند و روکش آسفالت اراک-راهجرد چندین سال است که طول کشیده است، این پروژهها هرچه زودتر باید تکمیل شوند.
انتهای پیام
نظرات