• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۹
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404042616602
  • خبرنگار : 50598

معاون وزیر راه و شهرسازی:

بارگذاری جدید جمعیتی در شهر جدید امیرکبیر منوط به حل مشکل تامین آب است

بارگذاری جدید جمعیتی در شهر جدید امیرکبیر منوط به حل مشکل تامین آب است

ایسنا/مرکزی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید گفت: تا زمانی که مشکل تامین آب حل نشود امکان بارگذاری متقاضی جدید وجود ندارد.

شهرام ملکی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید، ۲۶ تیر در شورای مسکن استان مرکزی اظهار کرد: در شهر جدید امیرکبیر ۴۰۶۳ متقاضی واجد شرایط داریم که ۲۹۶۳ نفر توانسته‌اند ساماندهی شوند اما برای ادامه کار و بارگذاری جمعیت جدید مشکل تامین آب وجود دارد.

وی با اشاره به ساخت ۱۲۳۲ واحد مسکن مهر در شهر امیرکبیر گفت: با جمعیت‌پذیری جدید تا ۲۶ هزار نفر نیز ۱۰۰ لیتر بر ثانیه آب برای شهر جدید امیرکبیر نیاز است. اکنون یک چاه با ظرفیت ۲۴ لیتر تامین شده، اما اگر بخواهیم جمعیت را برای اسکان در شهر جدید امیرکبیر هدایت کنیم، همین الان هم با مشکل کمبود آب مواجه می‌شویم.

ملکی با بیان اینکه هم‌اکنون اسکان ۲۰ هزار نفر جمعیت برای این شهر در نظر گرفته شده ولی مشکل آب رفع نشده است، اظهار کرد: تا زمانی که شرکت آب منطقه‌ای استان اجازه حفر چاه ندهد این مشکل حل نخواهد شد. بایستی طرح‌های آب و فاضلاب این شهر از امروز انجام شود تا در سال‌های آینده به نتیجه برسیم‌.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وجود ۱۶۸۳ متقاضی طرح جوانی جمعیت در شهر امیرکبیر افزود: از این تعداد ۸۰۰ متقاضی ساماندهی شدند و به جهت اینکه اجازه بارگذاری جدید جمعیتی داده نمی‌شود درخصوص مابقی متقاضیان شاهد بلاتکلیفی هستیم.

رویکرد وزارت راه و شهرسازی برای پیشرفت بهتر پروژه‌های مسکن، سپردن کار به مردم است

حبیب‌الله طاهرخانی معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی نیز بیان اینکه بایستی تعداد پروانه‌های صادره ساختمانی افزایش پیدا کند تا تسهیلات تعلق گیرد، اظهار کرد: پروژه‌های استان مرکزی اکنون پیشرفت کمی دارند و به نظر باید سعی شود پروژه‌ها تفکیک شوند و تخصیص اعتبار از محل صندوق به واحدهای با درصد پیشرفت بالاتر پرداخت شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مسکن استان مرکزی مسئله حادی نداریم، گفت: در حد امکان، تلاش و کمک مضاعف می‌کنیم تا تزریق منابع مالی انجام شود. اجرای پروژه‌های نهضت ملی کار ساده‌ای نیست و نیازمند برنامه ریزی و ساماندهی مناسب در حوزه اجرایی و تامین مالی است.

طاهرخانی‌ تصریح کرد: پروژه‌های تاخیردار، مسائل خاص خود را دارند چراکه با افزایش قیمت‌ها، همراهی متقاضیان را تا حدودی از دست داده‌ایم و این مسئله کار را دشوار کرده است لذا باید برای هر پروژه، برنامه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی با بیان اینکه مجموعه پروژه‌های ستاد اجرایی مسکن ملی ۹۰ درصد پیشرفت داشته است، گفت: در استان مرکزی فقط در پروژه ۸۱۱۲ واحدی با مشکل مواجه شدیم. در حال حاضر وزارت راه و شهرسازی زیر بار عدم‌ آورده برای دهک‌های یک تا چهار رفته است تا پروژه متوقف نشود.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر پای کار آوردن بخش خصوصی در پروژه‌های مسکن افزود: رویکرد ما برای پیشرفت بهتر پروژه‌های مسکن، سپردن کار به مردم است و ما در دولت فقط باید موانع کار مردم را مرتفع کنیم. سالانه ۴۰۰ هزار واحد مسکونی توسط مردم ساخته می‌شود و عملکرد ما با مردم قابل قیاس نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha