سمیه رفیعی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به پدیده گرد و غبار، گفت: همزمان با وقوع بحران گرد و غبار شاهد تعدد اظهارنظرهای پراکنده، متفاوت و غیرمستند هستیم حال اینکه در این رابطه باید دستگاههای مسئول و مرجع، نظر خود را اعلام کنند؛ از این بابت گلایه جدی وجود دارد.
وی افزود: از طرف دیگر لازم است در مواجه با بحران گرد و غبار اقدامات پیشینی و پسینی بهموقعی اتخاذ شود نمونه بارز آن توضیح به مردم در خصوص چگونگی رفتار بعد از وقوع گردوغباراست و اینکه باید چه پروتکلهای بهداشتی رعایت شود. در این مسیر، وزارت بهداشت و سازمان حفاظت محیط زیست نقش حیاتی و پررنگی دارند.
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس یادآور شد: اخیرا که کشور درگیر بحران گردوغبار شد، باز هم دستگاههای مربوطه ورود بهموقعی نداشتند. باید این دستگاهها روایتگر اول باشند نه اینکه افراد غیرمرتبط به اظهارنظر پرداخته و بعد از آن دستگاههای مسئول ورود کنند. این روند نادرست باعث ایجاد فضای گمانهزنی و تشویش اذهان عمومی میشود.
رفیعی با اشاره به تشکیل «هیاتی برای تحقیق و تفحص از ستاد مقابله با پدیده گرد و غبار»، گفت: ما بهصورت مرحلهای و متناسب با پیشرفت تحقیقات، با مردم گفتوگو خواهیم کرد. درباره بحران اخیر گرد و غبار نیز از ابتدای وقوع آن، مکاتباتی با سازمان حفاظت محیط زیست و معاونت نظارت مجلس انجام دادهایم. بخشی از پاسخها دریافت شده و منتظر تکمیل سایر موارد هستیم. آنالیز و نمونهبرداریهایی نیز انجام شده که منتظر جواب آنها نیز هستیم. بهزودی پس از نهایی شدن این تحلیلها، درباره جزئیات و یافتهها با مردم گفتوگو خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات