دکتر ابوالقاسم لعلی شنبه ۲۸ تیر در نشست با اصحاب رسانه در حاشیه بازدید از پایگاه روستای بیجی کلا بابل اظهار کرد: پایگاه جادهای بیجیکلا که با اخذ مجوز از برنامه ضضم و هفتم توسعه، ۲۴ ساعته و در کل هفته فعالیت خود را آغاز کرده بود با وقفه دو ساله، مجدد با هزینه مردم منطقه و خیرین آغاز به کار کرد.
وی با اشاره به اینکه همه پایگاههای اورژانس ۱۱۵ بابل خیرساز است، تصریح کرد: این پایگاه طبق نیاز و درخواست مردم منطقه در ۱۵ آبان ۱۴۰۰ افتتاح و مشغول خدمات رسانی بود که به دلایلی تعطیل شد که با پیگیری مستمر و کمکهای مردمی مجددا در سال جاری این پایگاه فعالیت خود را آغاز و دوم مرداد ماه به طور رسمی افتتاح میشود.
وی خاطرنشان کرد: این پایگاه با انجام حدود ۷۰۰ ماموریت با نجات جان ۷۰۰ مصدوم از اهمیت ویژهای برخوردار است.
لعلی با اشاره به اینکه از ایدهآل های اورژانس فاصله داریم، یادآور شد: نیاز مبرم به افتتاح پایگاههای بیشتر، ایجاد خدمات، بسترها و امکانات مناسبتری داریم.
وی از افتتاح سه پایگاه در سال جاری در این شهرستان خبر داد و گفت: پایگاه جادهای بیجی کلا چهارمین پایگاه افتتاح شده در سال جاری است.
رئیس اورژانس ۱۱۵ بابل خاطرنشان کرد: پایگاه شهری موزیرج بابل در سال ۱۴۰۰ راه اندازی و با دوسال وقفه فعالیت مجدد خود را به کمک خیران از سر گرفت و از اردیبهشت امسال تاکنون ۸۴۸ ماموریت داشت.
وی با اشاره به اینکه پایگاه روشن آباد نیز اواخر خرداد امسال افتتاح و ۴۰۰ ماموریت انجام داد، افزود: پایگاه آهنگر کلا نیز آماده افتتاح است و پایگاه درازکلا و فیروزجاه نیز که در سال ۱۴۰۱ افتتاح شده بود بعد از وقفه چندساله بزودی دوباره آغاز بکار میکند.
وی با اشاره به اینکه نیاز به امکانات امدادی بیشتر، پد بالگرد و امداد هوایی در این منطقه داریم، کمبود نیرو را از چالشهای اورژانس ۱۱۵ بابل برشمرد و گفت: مجوز استخدام ۲۰ نیرو را در روند آزمون برای پایگاههای در حال احداث اخذ کردیم.
وی فلسفه کاری خود را در حیطه اورژانس نیاز به نیروی عملیاتی برشمرد و گفت: یکی از برنامههای ما کم کردن نیروی ستادی و افزایش نیروی عملیاتی برای تقویت پایگاههای ماست.
رئیس اورژانس ۱۱۵ بابل از عقد قرارداد با دانشگاه نوشیروانی بابل برای احداث پایگاه امدادی خبر داد و تصریح کرد: زمین مورد نیاز از سوی دانشگاه اهدا و ساخت آن به کمک خیرین انجام میشود.
وی از نیاز فوری احداث پایگاه برای منطقه شهری گله محله، امامزاده قاسم و اسلام این شهرستان خبر داد و گفت: استاندارد زمان رسیدن بر بالین بیمار هشت دقیقه در شهر و ۱۵ دقیقه در جادههاست و ما از این استاندار فاصله داریم، تلاش ما این است با نظارت مستمر بر نیروها و تهیه امکانات بیشتر و نصب «جی پی اس» روی آمبولانس رصد لحظهای بر مراکز داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه مجوز اخذ پنج آمبولانس را از اورژانس کشور گرفتیم، افزود: یک پایگاه موتوری را اردیبهشت برای شهر امیرکلا افتتاح کردیم که با توجه به ترافیک شهری و جادهای باید تعداد موتور آمبولانس ما افزایش یابد.
وی یادآور شد: در جنگ ۱۲ روزه خدمات زیادی به مهمانان ارائه دادیم و میزان تماس ما ۱.۵ برابر شد.
رئیس شورای بیجی کلا نیز با اشاره به اینکه ایجاد پایگاه اورژانس ۱۱۵ در منطقه لاله آباد بابل امری ضروری است، افزود: پایگاه اورژانس بیجی کلا سه سال قبل با پیگیری و تلاش دکتر لعلی رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل افتتاح شد و خدمات دهی به مردم منطقه را آغاز کرد.
غضنفر اسلامی با اشاره به اینکه این پایگاه با انتصاب رئیس جدید اورژانس تعطیل شد، تصریح کرد: در کنار بی توجهی به دیگر نیازهای مردم منطقه محروم لاله آباد بابل که ۲۰ روستا را تحت پوشش دارد تعطیلی این پایگاه بسیار ناخوشایند بود.
وی گفت: با درخواستهای مکرری که داشتیم امروز این پایگاه دوباره با همت خیرین و مردم منطقه و پیگیری رئیس اورژانش ۱۱۵ بابل راه اندازی شد.
انتهای پیام
نظرات