علی مستوفیان با اشاره به صدور ۱۰۰ مجوز بینام برای طرحهای اقتصادی و تولیدی در سطح استان گفت: از این تعداد، ۱۵ مجوز مربوط به بخش گردشگری بوده که فرصت بینظیری برای علاقهمندان به سرمایهگذاری در این حوزه فراهم کرده است.
وی با تأکید بر ضرورت شناسایی ظرفیتهای قابلسرمایهگذاری در مناطق مختلف استان، افزود: توسعه پایدار صنعت گردشگری مستلزم ایجاد زیرساختهای مناسب و فراهمکردن زمینه برای ورود بخش خصوصی است که این مجوزها گامی مهم در این مسیر به شمار میروند.
مستوفیان با بیان اینکه اقتصاد گردشگری میتواند یکی از پایههای رشد اقتصادی استان باشد، اظهار کرد: خراسان شمالی با برخورداری از جاذبههای تاریخی، فرهنگی و طبیعی متنوع، ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به مقصد گردشگری در شمال شرق کشور دارد.
وی تصریح کرد: این بستههای سرمایهگذاری شامل پروژههایی نظیر مجتمعهای تفریحی و توریستی، بازارچههای صنایعدستی، اقامتگاههای بومگردی و موزههای موضوعی مانند موزه حیاتوحش هستند که در شهرستانهای بجنورد، شیروان، اسفراین، گرمه، جاجرم و مانه شناسایی و صادر شدهاند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی خراسان شمالی در روز سهشنبه، ۳۱ تیر، وی ابراز امیدواری کرد که با استقبال سرمایهگذاران، این فرصتها به پروژههای اجرایی تبدیل شده و زمینهساز رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال و توسعه گردشگری در سطح استان شود.
انتهای پیام
نظرات