به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر حبیبا، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در نشست جمعبندی مرحله آزمایشی طرح الگوی نوین تغذیه که به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برپا شد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری اباعبدالله علیه السلام، یاد شهدای جنگ تحمیلی به ویژه اساتید و دانشجویان هستهای را گرامی داشت و بر اهمیت بهبود وضعیت تغذیه و خوابگاههای دانشجویی تأکید کرد.
دکتر حبیبا با اشاره به بررسی مشکلات رستورانهای مکمل دانشگاهها، تصریح کرد: این مسئله به یک دغدغه ملی تبدیل شده است. در هفته گذشته، نشستی داشتیم که در آن به وضعیت تغذیه و بدهی دانشگاهها به پیمانکاران پرداختیم. آمارهایی که جمعآوری کردیم نشاندهنده بدهی قابل توجه دانشگاهها است که باید از طریق وزارت علوم و در سطح هیئت وزیران به این مشکلات اشاره شود.
وی با بیان اینکه مشکلات تغذیه در دانشگاهها باید هرچه سریعتر حل شود، تأکید کرد: تأمین آینده تغذیه دانشجویان باید در اولویت قرار گیرد و لازم است که از ظرفیتهای موجود به نحو احسن بهرهبرداری کنیم. این طرحها نه تنها در زمینه تغذیه بلکه در بهبود وضعیت خوابگاهها نیز میتواند مؤثر باشد.
معاون وزیر علوم همچنین با اشاره به شرایط کنونی کشور توضیح داد: دانشگاهها باید به دنبال طرحهای نوآورانه و خلاقانه باشند تا بتوانند به مشکلات موجود پاسخ دهند زیرا ما به عنوان مسئولین یک کشور باید تلاش کنیم تا در برابر مشکلات ایستادگی کرده و با ابتکار و خلاقیت بهترین راهکارها را بیابیم.
وی با بیان اینکه هدف اصلی طرح الگوی نوین تغذیه ایجاد رضایتمندی در بحث تغذیه دانشجویان است، توضیح داد: این طرح که در برخی دانشگاهها سابقه ۱۰ ساله دارد، با استفاده از تجارب موفق دانشگاههایی همچون تبریز دنبال میشود. در مرحله اول، توافق برای ۱۷ دانشگاه در نظر گرفته شده که ۳۰ درصد از جمعیت دانشجویی ما را شامل میشود. امیدواریم با این طرح جدید که به شکلی از رستورانهای مکمل اجرا خواهد شد، شاهد بهبود کیفیت تغذیه و صرفهجویی در هزینهها باشیم.
دکتر حبیبا در ادامه به تجربه موفق دانشگاه تبریز اشاره کرد و گفت: «در دانشگاه تبریز، ۶۰ تا ۶۵ درصد دانشجویان از رستورانهای مکمل استفاده میکنند. زیرا این رستورانها که به بخش خصوصی تعلق دارند، کیفیت بهتری را ارائه میدهند و از لحاظ قیمتی نیز با رستورانهای دولتی برابر هستند. دانشجویان میتوانند براساس سلیقه خود انتخاب کنند و در صورت رضایت، از غذاهای این رستورانها استفاده کنند.
وی همچنین تاکید کرد: اجبار خاصی برای انتخاب رستورانهای مکمل وجود نخواهد داشت و دانشجویان امکان استفاده از رستورانهای دولتی را نیز دارند. امیدواریم از اول مهرماه، با آغاز سال تحصیلی جدید، دانشجویان بتوانند از خدمات این رستورانهای مکمل بهرهمند شوند.
دکتر حبیبا در پایان از حضور معاونان و حمایتهای آنان در اجرای این طرح تقدیر کرد و از تمامی دستاندرکاران خواست تا در راستای تحقق اهداف این طرح به بهترین نحو عمل کنند تا دانشجویان بتوانند در فضای آموزشی و رفاهی بهتری تحصیل کنند.
انتهای پیام
نظرات