• چهارشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404050100280
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران:

پایش مستمر کیفیت آب و پساب یک ضرورت و مسئولیت اجتماعی است

پایش مستمر کیفیت آب و پساب یک ضرورت و مسئولیت اجتماعی است

ایسنا/مازندران مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران، گفت:پایش مستمر کیفیت آب و پساب نه تنها یک ضرورت قانونی بلکه یک مسئولیت اجتماعی و زیست محیطی است که غفلت از آن می‌تواند به فاجعه انسانی، اقتصادی و اکولوژیکی منجر شود، بنابراین سرمایه گذاری در سیستم های پایش و ارزیابی محیطی راهکار کلیدی برای تضمین کیفیت آب و پساب است.

بهزاد برارزاده در بازدید از آزمایشگاه مرکزی آب و فاضلاب مازندران اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تا کنون در راستای تحقق اهداف و مأموریت های تعیین شده تهداد ۷۳۸ هزار و ۱۱۲  نمونه از تأسیسات آب و فاضلاب جهت آنالیز کامل کیفیت از جنبه های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی و گزارش بازرسی بهداشتی اخذ شد.

وی تصریح کرد: این شرکت با دارا بودن۲۰ واحد آزمایشگاهی آب و فاضلاب، کارشناسان و متخصصان کنترل کیفیت آب تعداد ۳۶۳ هزار و ۹۳۸ آزمون کلرسنجی، ۱۸ هزار و ۲۲۳ میکروبی، ۳۵۳ هزار و ۳۲۰ آزمون فیزیک و شیمیایی را طی سه ماه نخست سال جاری با هدف ارزیابی و کنترل کیفیت آب در تاسیسات آبرسانی انجام داد.

مدیر عامل آبفا مازندران خاطرنشان کرد: همچنین در راستای بررسی کارامدی سیستم های تصفیه آب و فاضلاب، با هدف تصفیه آب و فاضلاب مطابق استانداردهای ملی ایران و ضوابط زیست محیطی موجود در بخش تصفیه خانه‌های آب تعداد ۲۵۱۱نمونه کلرسنجی، ۱۴۱۲نمونه میکروبی(mpm-hpc-clostridium)و تعداد۶۵۱ نمونه فیزیک و شیمیایی و ۷۰۴ نمونه بیولوژیکی و تعداد ۹۲۰ آزمون خاص تصفیه خانه آب(موادآلی-فلزات سنگین و...) برداشت شده است.

برارزاده بیان کرد: در همین ارتباط در بخش تصفیه خانه های فاضلاب تعداد۱۰۲۳ نمونه کلرسنجی، ۳۱۷نمونه جهت بررسی عامل های فیزیکی و شیمیایی(BOD-COD-…)و ۹۳ نمونه میکروبی انجام شد.

وی با بیان اینکه افزایش گرما و ورود مسافران به مازندران منجر به افزایش مصرف آب و فشار بر منابع آبی می‌شود، گفت: تمهیدات ویژه‌ای برای کنترل کیفیت آب در این ایام اندیشیده شد و افزایش نظارت های دوره‌ای در دستور کار قرار دارد.

پایش مستمر کیفیت آب و پساب یک ضرورت و مسئولیت اجتماعی است

مدیرعامل آبفا مازندران با اشاره به راهکارهای کلیدی برای مدیریت کیفیت آب افزود: پایش و نظارت مستمر کیفیت آب، افزایش نمونه برداری و آزمایش آب در مناطق پرتردد (به ویژه شهرها و روستاهای ساحلی و توریستی) حتی در شرایط تعطیل، اندازه‌گیری پارامترهای کلیدی مانند کلر باقیمانده، کدورت، pH، و باکتریهای کلیفرم،  فعالیت روزانه آزمایشگاههای آب و فاضلاب برای جبران کمبود نیروی انسانی در دوران تعطیلی، کنترل برداشت غیرمجاز از چاهها و سایر منابع آب به دلیل آلودگی آبهای زیرزمینی بوده است.  

وی ادامه داد: بازرسی و کنترل مخازن ذخیره سازی آب آشامیدنی در مخازن آبی مطمئن برای جلوگیری از قطعی احتمالی آب و حفاظت از کیفیت آب در شبکه‌های توزیع در اوج مصرف، پیشگیری از آلودگی آب باانجام تمهیدات اضطراری و تشکیل تیمهای واکنش سریع (اورژانس آب) برای رسیدگی به کیفیت بهداشت آب بخش مهمی از این راهکارها بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آبفا مازندران در روز چهارشنبه یکم مرداد، برارزاده تصریح کرد: با اجرای پایش هوشمند، مدیریت منابع، آموزش عمومی و تمهیدات اضطراری می‌توان از بحرانهای احتمالی جلوگیری کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha