• چهارشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404050100422
  • خبرنگار : 50189

استاندار: 

برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در کرمان دغدغه‌ پول نداریم/ درخواست تغییر رویکرد در طرح کدینگ

برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در کرمان دغدغه‌ پول نداریم/ درخواست تغییر رویکرد در طرح کدینگ

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: من در استان کرمان برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، دغدغه‌ای به اسم پول احساس نمی‌کنم. برداشت من این است که منابع هست و ما برنامه نداریم. 

محمدعلی طالبی امروز اول مرداد در جمع‌بندی نشست یک روزه ائمه‌ جمعه استان کرمان اظهار کرد: ضعف عمده در استان و کارهایی که باید در دوره‌های گذشته انجام می‌شد، پایدار کردن آب شرب است که در حال احصاء نقاط ضعف استان در حوزه انرژی هستیم تا آنها را پوشش دهیم. 

وی ادامه داد: در زمینه توسعه صنعت برق استان نیز برنامه‌هایی را در دست اجرا داریم و پیشتاز ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی در کشور هستیم. در طول سال‌های آینده معادل آنچه امروز در استان کرمان نیروگاه وجود دارد، از محل انرژی خورشیدی توان تامین برق خواهد بود. 

استاندار کرمان گفت: امیدواریم دیگر استان‌ها هم وارد این عرصه شوند که ما بار کم‌کاری آنها را به دوش نکشیم. 

وی افزود: پروژه‌های بزرگ انتقال آب در استان متاسفانه به دلایل مختلف متوقف شده‌اند که در حال پیگیری آنها هستیم. برنامه‌هایی نیز در مدیریت منابع درون استانی و انتقال از دریا برای تامین کسری آب مورد نیاز استان در نظر داریم.  

طالبی درباره برنامه‌های فرهنگی گفت: سال‌های سال برنامه‌هایی را در کشور اجرا کرده‌ایم که تاثیر لازم و مورد انتظار را نداشته‌اند. این آمادگی را داریم که از محل مسئولیت اجتماعی معادن و اعتبارات دولتی به برنامه‌هایی در حوزه فرهنگی که بتواند جامعه را تحت تاثیر خود قرار دهد، کمک کنیم. 

استاندار کرمان بیان کرد: نهاد سیاست‌گذاری ائمه‌ جمعه روی این برنامه‌ها می‌تواند کار کند. نه اینکه به صورت جزیره‌ای هر شهرستان و بخش برنامه‌ای را دنبال کند. 

طالبی گفت: میلیاردها تومان به اسم مسئولیت اجتماعی در استان کرمان هزینه شده، اما هیچ اتفاق و اثری در حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی نداشته است. 

استاندار کرمان ادامه داد: نماز جمعه به عنوان قرارگاه فرهنگی باید تقویت شده و به مرکزی برای بسیاری از فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی تبدیل شود. 

وی افزود: نهاد نماز جمعه این ظرفیت را دارد که به نهاد سیاست‌گذاری و اجرای برنامه‌های فرهنگی با انسجام‌بخشی به همه دستگاه‌های مسئول در سطح شهرستان تبدیل شود. 

استاندار کرمان اظهار کرد: در بحث کشاورزی و حمایت از مسائل آنها پیگیری متعدد داریم. در بحث قاچاق سوخت با نهادهای ملی درگیر هستیم و در مکاتبه با رئیس جمهور نیز اعلام کردیم که‌ طرح کدینگ بزرگترین تهدید مسائل اجتماعی در استان کرمان است‌ و منتظر تغییر رویکرد هستیم. 

وی گفت: در زمینه اصلاح الگوی کشت پیگیری‌های متعددی انجام دادیم و از محورهای اصلی برنامه تحرک‌بخشی به توسعه استان است. با تفویض اختیارات رئیس جمهور در رابطه با جلوگیری از صادرات محصولات کشاورزی و ...، دست استان باز می‌شود و مدیریت بهتری می‌توان اعمال کرد. 

طالبی اظهار کرد: در رابطه با بحران آب در جنوب استان، خط انتقال آب صنعتی و شرب را طراحی کرده‌ایم. 

وی گفت: جاده از اولویت‌های اصلی ماست و حدود ۷۰۰۰ میلیارد تومان پروژه راهداری تعریف کرده‌ایم که منابع مالی آن از بخش غیردولتی و دولتی تامین و تحرک جدی در حوزه راه‌های استان شروع کنیم. 

طالبی درباره تفاوت حقوق کارگران معدنی و صنعتی گفت: این موضوع اصلا ارتباطی با مدیران مجموعه‌های معدنی ندارد و به نظام معیوب سیاست‌گذاری در قوانین مرتبط با کار بر می‌گردد که در سفر وزیر کار نیز مطرح کردیم و باید در سطح ملی دنبال شود. 

وی بیان کرد: آب خلیج فارس کمکی به جلوگیری از برداشت آب از منابع زیرزمینی نکرده، چون تا الان آنچه رخ داره متفاوت از چیزی است که باید انجام می‌شد. ما نیازمند توسعه آب شیرین‌کن‌ها هستیم که ظرفیت خط انتقال افزایش یابد و همچنین اجرای خط جدید که بتواند بخشی از مشکلات صنعت و معدن را کم کنیم. 

استاندار کرمان ادامه داد: این مطالبه را از شرکت‌های معدنی بزرگ داریم که آنها را ملزم به پروژه‌های جدید انتقال آب کنیم تا چاه‌های آب را آزاد کرده و به کمک آب شرب شهرستان‌ها بیایند. 

وی گفت: در بحث فضاهای آموزشی تحرک انقلاب‌گونه‌ای با نگاه رئیس جمهور در نهضت مدرسه‌سازی اتفاق می‌افتد و توان خیران و بنگاه‌ها و بخش دولتی را پای کار می‌آوریم، بر این اساس بسیاری از مدارس سنگی برچیده و مدارس فرسوده جمع می‌شود و احداث کلاس‌های جدید را خواهیم داشت. 

طالبی اظهار کرد: در شهرستان‌های جدیدالتاسیس، راه‌اندازی ادارات مستقل را دنبال می‌کنیم که البته برخی محدودیت‌های قانونی نیز وجود دارد. ضمن اینکه مجتمع‌های اداری را نیز در حال تعریف داریم. 

وی افزود: در حوزه ساماندهی اتباع بیگانه از قبل استان کرمان برنامه داشت و الان نیز از استان‌های پیشگام است، البته ظرافت‌ها و حساسیت‌های خاصی در این زمینه وجود دارد که باید رعایت شود. 

وی گفت: خلع ید زمین‌های واگذار شده در شهرک‌های صنعتی که راکد مانده‌اند نیز در دست انجام است تا زمین‌ها برگشت داده‌ شده و در اختیار سرمایه‌گذار جدید قرار گیرد. 

طالبی بیان کرد: در حوزه معادن کار بزرگی در حال انجام است که معادن سال‌ها راکد مانده را خلع ید کنیم. مثلا مس کرور در محروم‌ترین نقطه استان توان ایجاد ۵۰۰۰ اشتغال را دارد، اما به دلایل مختلف سال‌ها متوقف مانده است. 

وی از ائمه‌ جمعه خواست تا در مسئله معارضان محلی کمک کننده باشند و گفت: در بعضی از مناطق استان، معارضان محلی، امنیت سرمایه‌گذاری را دچار چالش کرده است، قرار نیست حقی از کسی ضایع شود، اما متاسفانه به اسم تعارضات محلی است و پشت داستان رانت‌جویی افراد خاص و گروه‌های ضدنظام خارج از کشور وجود دارد. 

طالبی اعلام کرد: میلیاردها تومان سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی می‌تواند در پروژه‌های اقتصادی استان کرمان اتفاق بیافتد. 

استاندار کرمان در ادامه سخنانش گفت: در بحث آسیب‌های اجتماعی طرح‌های کنترل و کاهش آسیب‌ها در مناطق مختلف با نگاه به مقتضیات محلی در حال انجام است. 

طالبی ابراز امیدواری کرد در کنار هم، انسجامی از فعالیت‌ها و برنامه‌های مختلف در استان به اجرا برسد به ویژه حوزه فرهنگی اتاق فکر قوی داشته و برنامه‌های مؤثری را اجرا کنیم. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha