• پنجشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404050200575
  • خبرنگار : 71496

حماس پاسخ خود را به میانجی‌ها تحویل داد

حماس پاسخ خود را به میانجی‌ها تحویل داد

جنبش حماس بامداد امروز پنج‌شنبه اعلام کرد که پاسخ خود به پیشنهاد آتش‌بس در نوار غزه را به میانجی‌ها تحویل داده است، همزمان رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که هیات مذاکره‌کننده این رژیم ماموریت یافته تا درباره اتمام جنگ گفتگو کند.

به گزارش ایسنا، جنبش حماس بامداد امروز با انتشار بیانیه کوتاهی در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که کمی قبل پاسخ خود و گروه‌های فلسطینی به پیشنهاد آتش‌بس در نوار غزه را به طرف‌های میانجی تحویل داده است.

به گزارش سایت شبکه خبری «الجزیره»، حماس توضیح بیشتری در این خصوص ارائه نکرد.

کاخ سفید چهارشنبه اعلام کرده بود که آمریکا به دنبال رسیدن به آتش‌بس در غزه و آزادی اسرا در سریع‌ترین زمان ممکن است و «استیو ویتکاف» در اروپا با مسوولانی از خاورمیانه برای گفت‌وگو درباره توافق پیشنهادی دیدار خواهد کرد.

طبق گزارش‌های مطبوعات آمریکایی و عبری، ویتکاف در ایتالیا دیدارهایی با مسوولان عالی رتبه خاورمیانه خواهد داشت.

در همین رابطه مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابعی اعلام کرد که تیم مذاکره‌کننده این رژیم در دوحه ماموریت یافته مساله اتمام جنگ را با میانجی‌ها مورد بررسی قرار دهد.

این رسانه عبری گزارش داد، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی  که به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در غزه تحت تعقیب قضایی دیوان کیفری بین‌الملل قرار دارد، بنا به گفته وزرایی که اخیرا با آنها صحبت شده، می‌خواهد جنگ را در طول آتش‌بس پایان دهد.

این رسانه رژیم صهیونیستی در ادامه به نقل از برخی منابع امنیتی اعلام کرد: فرسایش توان ارتش اسرائیل در غزه یکی از دلایل تمایل نتانیاهو و «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش آن نسبت به پایان دادن به جنگ بعد از توافق است.

همچنین این رسانه به نقل از برخی منابع دیگر اعلام کرد: رئیس ستاد ارتش (ایال زامیر) نتانیاهو را در جریان وضعیت نیروهای مستقر در میدان قرار داد و البته نتانیاهو نیز می‌داند که «مردم» تمایل دارند این جنگ پایان یابد.

درباره جزئیات مذاکرات جاری در دوحه، پایتخت قطر نیز روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» نوشت: جنبش حماس از اسرائیل خواسته نیروهایش را تنها در فاصله ۸۰۰ متری از حصار امنیتی نوار غزه مستقر کند و این جنبش آزادی تعداد بیشتری از اسرای فلسطینی در مقابل یک سرباز اسرائیلی را خواستار شد.

رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا جنگ نسل‌کشی را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که تاکنون به شهادت بیش از ۵۹ هزار فلسطینی و زخمی شدن بیش از ۱۴۳ هزار تن دیگر، آوارگی تقریبا تمامی ساکنان این منطقه محاصره شده و ویرانی گسترده آن منجر شده است.

در طول بیش از ۲۱ ماه گذشته دورهای متعددی از مذاکرات غیرمستقیم میان حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری قطر و مصر برگزار شد که به ۲ توافق جزئی منجر شد، اولی توافقی در نوامبر ۲۰۲۳ و دومی در ژانویه ۲۰۲۵ بود.

نتانیاهو از ادامه دادن به تعهدات خود در توافق دوم شانه خالی کرد و ۱۸ مارس حملات به نوار غزه را ازسرگرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha