• پنجشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404050200739
  • خبرنگار : 51043

معاون استاندار:

سهم اشتغال صنایع بزرگ در چهارمحال و بختیاری ۵۸ درصد است

سهم اشتغال صنایع بزرگ در چهارمحال و بختیاری ۵۸ درصد است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: سهم اشتغال صنایع بزرگ ۵۸ درصد، صنایع متوسط ۱۱ درصد و صنایع کوچک ۲۹ درصد است.

ملک‌محمد قربانپور پنجشنبه، دوم مرداد در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری با اشاره به مشکل بدهی واحد پتروشیمی لردگان، اظهار کرد: این واحد بالغ بر ۷ همت بدهی به شرکت گاز دارد، همچنین این واحد حدود ۵ مطالبه از وزارت جهادکشاورزی دارد. واحد پتروشیمی لردگان به دنبال تهاتر بدهی خود با سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و هیچ اقدامی برای پرداخت بدهی خود نکرده، به همین دلیل با چالش مواجه شده است.

وی تاکید کرد: صنایع بزرگ ۷۷ درصد ارزش افزوده در چهارمحال و بختیاری را به خود اختصاص داده‌اند و سهم صنایع کوچک ۱۰ درصد و سهم صنایع متوسط نیز ۶ درصد است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص ابتکار بخش خصوصی برای راه‌اندازی جلسات شنبه‌های سرمایه‌گذاری در استان، بیان کرد: در این جلسات با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و تأثیرگذار در حوزه سرمایه‌گذاری، موانع سرمایه‌گذاری در استان بررسی و رفع آن پیگیری می‌شود.

وی در خصوص اهمیت تکمیل زنجیره ارزش محصولات تولیدی در چهارمحال و بختیاری، بیان کرد: ایجاد پارک اوره در استان یکی از این راهبردهاست که می‌تواند رشد صنایع متوسط را رقم بزند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی چهارمحال و بختیاری با اشاره به موضوع انرژی‌های تجدیدپذیر، گفت: جلسات هفتگی برای رفع موانع این حوزه برگزار می‌شود، در استان، به دلیل زاویه مناسب تابش خورشید و هوای پاک، شرایط مطلوبی برای توسعه این انرژی‌ها وجود دارد، به طوری‌که مجوز تولید ۳۵۶ مگاوات انرژی تجدیدپذیر صادر شده است.

قربانپور تصریح کرد: واقعیت این است که بخش‌های مختلف استان از جمله صنعت، گردشگری و... با ظرفیت کامل فعالیت نمی‌کنند، یکی از راهبردهای موجود، تکمیل و بهره‌برداری کامل از این ظرفیت‌ها است.

در ادامه حسن شمسی‌پور، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در خصوص مشکلات تامین سوخت صنایع در استان، اظهار کرد: حداقل سهمیه سوخت مورد نیاز صنایع و ماشین‌آلات چهارمحال و بختیاری حدود ۳۰ میلیون لیتر بود این سهمیه کم باعث تشدید نارضایتی شد.

وی تعداد ماشین‌آلات سیار دارای پروانه چهارمحال و بختیاری را ۸۳۰ دستگاه عنوان کرد و یادآور شد: طبق برآورد هر دستگاه نیازمند ۱۹۰۰ لیتر سوخت است که میزان سوخت تخصیص یافته به هر دستگاه کمتر از ۴۴۱ لیتر بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: برآورد سهمیه سوخت استان در بخش صنعت و ماشین‌آلات در سال ۱۴۰۴، ۳۵ میلیون و ۴۱۴ هزار لیتر بود که طبق پیش‌بینی‌ها و بر اساس تخصیص‌ها با ۱۰ میلیون کسری در این حوزه مواجه هستیم.

وی تاکید کرد: اکثر ماشین‌آلات سیار چهارمحال و بختیاری به‌علت کمبود سوخت غیرفعال هستند و درخواست افزایش سهمیه سوخت ماشین‌آلات و صنایع استان را داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha